32. héttől szülésig mennyit híztatok?
Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 11:45
1/8 anonim válasza:
én kb a 30. hétig szedtem fel a nagyját, vicces, mert utána meg alig híztam, a 34.től feljött 3 kg oszt szevasz (de előtte meg 11)
3/8 anonim válasza:
180 CH diétáznom kellett, a 24-41-ig kb. 2 kiló jött fel. Előtte 10, pedig a 18. hétig csak fogytam a rosszullét miatt. :o)
4/8 anonim válasza:
Semennyit, de én IR-es vagyok, nagyon durván megszenvedtem az alakomért, az egész terhesség alatt csak 6 kilót híztam.
5/8 anonim válasza:
A 30. hétig 3 kiló jött fel, az utolsó 10 hétben meg még 5 kg.
6/8 anonim válasza:
Szia!
Én a 26.hétre értem el a kezdősúlyom (mert 6-ot fogytam az elejétől)A vége (39+3) mégis 17 kiló lett!
Viszont 4 hetes volt a manóm mikor újra a régi voltam!Pedig második baba,és az első után mindez másfél évembe telt!
Az hozzátartozik,hogy 2 hetes korától egyedülvagyok velük itthon...2,5 éves és5 hetes csajok
Szóval én a 32.től kb 10-14 kilót híztam...De vizes is voltam
8/8 A kérdező kommentje:
Akkor úgy látom,ez is egyénenként változik.:(Én most vagyok 33 hetes és 10kgnál járok.Remélem már nem jön fel sok....
2012. jún. 13. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!