Csajok, a ti pocakotok is sokan megnézik? Szeretitek mutogatni?
Én tavaly voltam épp 23 éves kismama, csak a rokonoknak mutattam meg, zárt falak mögött, nálunk tabu a test, max fürdőben vagyok fürdőruciban :)
Fogdosni... a rokonok kérdeztek, és örömmel engedtem. A barátok nem mertek, én mondtam, hogy tessék csak, hisz a barátaim vagytok, és így örömmel megfogták, és rúgott nekik a kicsi. Az idegenekről meg inkább nem mondom el, hogy pofátlanul, szó nélkül benyúltak, na, azokra rászóltam, hogy -elnézést, ismerjük egymást?
Amúgy ahogy nőtt a pocim, annál jobb volt testhezállót viselni, és büszke voltam a pocakra :)
Nemsoká megint büszke lehetek...
Nem érem egyébként miért kell az embereknek manapság azon meglepődni,ha az ember nem 30 felett vállal gyerkőcöt.24 éves vagyok,és sokan megnéznek,bár tudom,hogy a terhes pocakra mindenki odakapja a fejét.De mikor megkérdezik hány éves is vagyok,szinte rémüldöznek,hogy milyen fiatal...
Régen ez volt a normális...Nah de hagyjuk is,nekem ez azért egy fájó pont.
Egyébként hála istennek nekem idegen még nem akart tapizni,de tuti rászólnék,zavarna.Amúgy imádom a pocim,nem szégyellek rajta semmit :D
28hkm
az én pocakom is nézik. néhányan mosolyognak, néhányan az idősebb korosztályból pedig botránkozva tekintenek az arcomra, majd a hasamra.. 22 éves vagyok, de rendszerint el szokták kérni a személyim, ha cigit veszek a páromnak. ettől eltekintve jól esik, ha néznek, ha mosolyognak :) és már az is megtörtént, hogy valaki átadta a helyét a buszon! de olyan is volt már, hogy az istenért nem kelt volna fel a kis tizenéves suttyó, pedig össz-vissz két megállót ment. na ez alatt az idő alatt engem vagy öten löktek majdnem fel és tologattak ide-oda.. különben szeretem kihangsúlyozni a pocakom :) bár már nehéz is lenne eltakarni, de azért mégis. az ilyen cici alatt húzott felsők nagyon kidobják :)
boldog babavárást, kitartást a nagy melegben!
28 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!