Lányok! Ti szeretitek a tejet? Nem baj ha én állandóan azt kivánom? 31km
Én kimondottan utálom magában a tejet :) Mondjuk kukoricapehellyel jó, azt úgy szoktam enni, de magában nem iszom tejet soha.
De bajnak nem baj ha azt kívánod, ez a szervezet jelzése, hogy mire van szüksége. Ha kívánod, idd nyugodtan :)
Szia!
nekem is volt ilyen időszakom: folyton ránéztem a tejre és kívántam, akár kakaóként akár csak önmagában..mostanában is van.Szerintem nincs benne semmi rossz.Én kicsi korom óta imádom a tejet, még tej allergiám is volt, amikoris minden tejterméket mellőznöm kellett mert "csalánszerű" kiütések jöttek ki rajtam és viszkettem is.de ebből már jó régen kinőttem/elmúlt.
Én mindig azt kívánom, amire éppen szüksége van a szervezetemnek. (pl. vörös húsok= vas)
Nyilván Ca-ért kiabál a tested, pont időszerű is!
Nekem a védőnő szólt az 1. babánál, hogy napi fél liternél ne igyak többet, mert tejérzékeny lesz a baba.
Az lett 2 éves koráig:(
Tejfehérje allergiás.
Hogy van -e összefüggés????
Utolsó vagyok.
A szoptatás teljes ideje alatt nem ehettem egyáltalán tejterméket.
14 hónapig szoptattam.
2. babát várjuk, most napi 1 bögrénél többet nem merek inni, pedig kívánom.
Húúú most én is megveszek érte, főleg a kakaóért, rengeteget megiszom belőle, nem telik el úgy nap, hogy ne igyak, meg is őrülnék:-)
Én is 31 hetes vagyok
32 hetes vagyok,és szinte mindennap iszom tejet.Reggelire,fiammal kakaózunk,este alvás előtt egy bögre forró tej.... és alvás... :)
Remélem nem árt...
Fiammal nem ittam,mert beijesztettek engem is,h érzékeny lesz.De majd megvesztem egy pohár tejért a 9 hónap alatt..
Minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!