Butterfly06 kérdése:
S. O. S. Ki vagy mi lehet a dologban?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő... Elég bonyolult de jó lenne valami ötlet vagy tanács,vagy valami... Párommal probálkozunk ,utoljára máj.31.-én jött meg és ovu az 11.-től 13.-ig volt elméletileg...párommal 11.-én voltunk együtt utoljára... 28.-án kéne ,hogy megjöjjön... szúr illetve fáj néha az alhasam , a melleimen látszanak az erek,fáradékonyabb vagyok jóval,olyan érzésem van mintha meg akarna jönni ,de az nem lehet mert a ciklusom óra mű pontos általában,hisztisebb is vagyok.. és sokkal többet járok pisilni... mi lehet az oka?régebben volt egy kisebb bacis fertőzésem amit már orvosoltam... kétlem ,hogy amiatt lenne... Mennyi esélyem lenn egy babára?:) A válaszokat előre is köszönöm.. :)2012. jún. 24. 20:05
11/12 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a kommenteket és a szúrkolást... :) Sokat segítettetek.. :)Majd írok,hogy miújság.. :)
2012. jún. 25. 20:54
12/12 anonim válasza:
Na mi ujság kérdező? :)Van baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!