Mi ez a fura lélegzetvétel szerű remegés a pocakomban?
Figyelt kérdés
Nem csuklik,az biztos. Most is érzem, olyan,mintha levegőt venne. De azt ugye nem tud. Tapasztalt már más kismama is ilyet? Köszönöm, 33hkm.2012. jún. 24. 16:03
1/6 anonim válasza:
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi. De ez az érzés nem csuklás. Akkor a fejletlen idegrendszer lehet.
2012. jún. 24. 16:32
3/6 anonim válasza:
Tudom mire gondolsz, ez más, mint a remegés. Nekem is volt az utolsó napokban többször is, nem jöttünk rá, hogy mitől.
4/6 anonim válasza:
Mivel többet alszik az utolsó hetekben, én arra tippelnék hogy álmodik és közben rugdos vagy kapkod a kezével, vagy csak sóhajt.
Majd ha kibújik nézd meg mikor alszik, és majd látod hogy elég sokat mocorog és van mikor nyögdicsél.:)
5/6 anonim válasza:
Az idegrendszer fejletlensége miatt van.Születése után is lesz még(pláne ha picit korábban érkezik),ám ez az "érésével" elmúlik.2gyeekes+26hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!