Sos! Kismamik. Magzati remegés?
32 hetes kismama vagyok, más is tapasztalt ilyet, hogy a baba remegett odabent? A védőnő szerint a magzatvizet remegteti, de ezt én nagyon nehezen hiszem el.
Aki tapasztalt hasonlót, annak hogy alakult ez a remegés féle szülés után? aggódjak? baj lehet?
Nekem volt végig ilyen. sokszor remegett.
Mikor megszületett az elsö pár órában volt. erre azt mondták hogy a fejletlen idegrendszer és elmúlik, már másnap nem remegett, azóta sem remeg. vagy is hogy elkezdett fogni akkor annyira koncentrál hogy bele remeg, de a doki azt mondta teljesen normális még a szája is remeghet ilyenkor.
ne aggódj teljesen normális.
Jó ideje érzem én is, most már talán egyre ritkábban (37. hét). Kitapasztaltam, hogy legfőképpen a kezeinél éreztem remegést.
Másrészt pedig akkor gyakoribb volt, amíg ki nem töltötte teljesen a helyet
09:06 vagyok
Az egészet tetézi még majd az ijedtséggel, hogy elkezd légzőmozgásokat végezni. Azt hittem elájulok hirtelen, hogy megint mit érzékelek, hiszen az ütemes gyengéd lüktetés nem az én szívverésem volt. Utána olvastam és bizony hogy létezik "ez" is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!