6hetes vagyok, nagyon sokat idegeskedek sajnos, olyankor rám jön a sírás és a remegés. A babának lehet ettől baja?
Figyelt kérdés
2010. jan. 9. 17:05
1/4 anonim válasza:
A terhességnek egyáltalán nem tesz jót az idegeskedés,főleg az első három hónapban.Próbálj egy kicsit lazítani.Bár én eü-t végeztem,és emlékszem a nőgyógyász tanárom,aki mellesleg orvos volt,mindig azt mondta,hogy "amelyik baba meg akar maradni,az megmarad,ha meg elmegy akkor jobb is,mert ott valami baj,betegség állhat fenn".De azért jobb félni ,mint megijedni,inkább próbálj nyugodtabb életet élni.
2/4 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz fejlődés szempontjából! Viszont vetélés előfordulása miatt jobb lenne a nyugi.
3/4 anonim válasza:
kérdezd meg az orvosodat, de sztem elkezdheted a magnézium szedését, keményedésre is jó, meg az idegekre is:)
4/4 anonim válasza:
Hangulatingadozás hegyei-völgyei ezek. Okozhatja a hormonok tombolása.
Javaslom a Magne B6-ot vagy a citromfű teát, ezt terheseknek is lehet inni, és jót tesz az idegeknek.
31 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!