Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megéreztétek milyen nemű...

Megéreztétek milyen nemű picit vártok?

Figyelt kérdés
kislányomat mikor vártam,nem tudtuk milyen nemű lesz,most 35hetes vagyok és éppugy nem tudjuk mint nála.Kislányomnál végig"éreztem",hogy nem fiú,hanem lány,most pedig csak kisfiúra tudok gondolni,csak fiú nevünk van...:)
2012. jún. 23. 23:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen, nekem bejött a megérzésem. Kislányt szerettünk volna mind a ketten, de úgy a 8-9. héttől kezdve egyszerűen tudtam hogy kisfiú... Persze az is lett és imádom! El nem cserélném 10000 lányra sem!!!!
2012. jún. 23. 23:17
 2/11 anonim ***** válasza:

Harmadik terhesség, egyszer sem volt megérzésem.

Két lány, egy fiú amúgy :)

2012. jún. 23. 23:32
 3/11 anonim ***** válasza:

Én az elejétől fogva kislányra tippeltem, mert állandóan édeset kívántam, ahogy most is és a savanyútól meg hányingerem lett és tényleg kislányom lesz :)!

34hkm

2012. jún. 23. 23:43
 4/11 anonim ***** válasza:
Én már a terhességem előtt 2x megálmodtam, hogy kislányom lesz. Amióta tudom, hogy babát várok (8. hét) azóta érzem, hogy csak kislány lehet.Csak lány nevünk volt, fiú névben nem is gondolkoztunk. 2 hete derült ki, hogy tényleg kislány! :)
2012. jún. 24. 04:59
 5/11 anonim ***** válasza:
Bő éve került szóba hogy talán vállalhatunk még egy babát, ha majd meglessz hozzá minden. Mindketten tudtuk, hogy ha lesz, akkor kisfiú lesz. Karácsonykor döntöttük el, hogy mostmár próbálkozunk. Most vagyok 24 hetes, és kisfiunk lesz. :-)
2012. jún. 24. 07:09
 6/11 anonim ***** válasza:
Fimanál rögtön erős rosszullétek jöttek először, mint aki gyomorrontást kapott. Lányomnál, mentem egyszer a buszhoz és ilyen "lebegő", "szálló" érzés fogott el, nem tudom megmagyarázni:) Akkor még azt se tudtam, h terhes vagyok, nem mellesleg.Abban a pillanatban bevillant, h anyukám azt mondta, hogy amikor velem terhes lett ő ilyen lebegő érzést érzett. Én - a lelkem mélyén akkor már sejtettem (voltam vagy 4-5 hetes)- hogy ő lány lesz....Nagy meglepetés lett volna ha kukis lett volna.....:D
2012. jún. 24. 07:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Kislányomnál is megéreztem, és most a kisfiamnál is tudtam.
2012. jún. 24. 07:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Én valahogy mióta gyermeket akarok, tudtam, hogy fiam lesz. És tényleg :-) persze a tesókat majd meglátjuk, viszont Őt már 12 hetesen tuti fiunak mondták, alig várom, hogy megölelhessem a kis lurkóm!
2012. jún. 24. 07:51
 9/11 anonim ***** válasza:

Félidőig semmit sem éreztem. Kb. akkoriban néztünk babakocsit, és felkínáltak egy bordó ikreset használtan, mivel kettő babát vártunk. Akkor valami átfutott rajtam, és határozottan azt mondtam, hogy nem lehet bordó, mert nálunk mindkettő fiú lesz.

Ez után azt álmodtam, hogy az orvos azt mondta, egyikük fiú, másikukat még nem tudni. Ez a köv. vizsgálaton beteljesült, a doki pont ezt mondta. Aztán a másikukról is kiderült, hogy ő is fiú.

2012. jún. 24. 08:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia!!Mindkét kislányomnál rögtön érzetem,hogy csak is lányok lehetnek:-)Már a 12.heti UH -on be is bizonyosodott,és valóban 2 kislányom van.
2012. jún. 24. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!