Ti mikor "kürtöltétek szét" hogy Babát vártok? Hány hetesen?
Szia!
Nekünk elsőre sikerült, de csak anyósomék tudták a pozi teszt után. 6 hetesen mondtam el a szüleimnek, 9 hetesen a legjobb barátnőmnek, 12 hetesen meg már mindenki tudta a környezetünkben, mert feltettem iwiwre az UH-s képeket. :D
17 h km
Ui.: Gratulálok! Erőt és egészséget nektek! Vigyázz magatokra!!!
A szűk család már az elején tudta. 15 hetesen meg már látszik, és a aki rákérdezett annak elmondtam. Én is félek, mert méh fejlődési rendellenességem van. Mindig aggódok, hogy sokan tudják és esetleg történne valami, az rossz lenne. Jó babavárást!
19 hkm
Első babával kb. 6 hetesen mentem először uh-ra, mert annyira el se mertem hinni h terhes vagyok, h látnom kellett!!:)
Utána 2 perccel anyukámat hívtam, de kértem el ne mondja a páromnak h tudja, mert "be akarjuk jelenteni" :) Na, rá egy hónapra mentünk anyukámékhoz a "nagy hírrel" :) Anyukámra nagyon büszke voltam, mert teljesen úgy tett, mintha akkor hallaná először! ;)
Szia mi a 13 hetes UH után kürtöltük szét mivel feltettem a facebookra az UH képet :-)) .
A családnak meg már a 8 hetes UH után mondtuk el :-)) de csak azèrz mert vinni akartunk kèpet és hallani akartuk a szívhangjàt :-)) .
14hkm
Szia!
Hajnalban lett pozi a teszt, a páromat kiráztam az ágyból, hogy szivem, terhes vagyok, uristen terhes vagyok!!!
Anyukáméknak, anyóséknak, testvéreknek, vagyis a szük családnak, már másnap elmondtuk :)
A barátoknak a 6.heti ultrahang után, amikor már volt szívpulzálás :)
Vékonyka és picike vagyok, 11 hetet töltöm most, és már látszik, ha szűk ruha van rajtam :) Ezért ha kérdezik, akkor elmondjuk :)
Amúgy tervezett baba volt, és vártunk rá fél évet, de csak pozitívan! Nagyon aggódós vagyok én is, de bízom benne, sőt tudom, hogy minden rendben lesz! :)
Jövőhéten megyek a 12. heti ultrahangra, majd utána a 15-16. héten 4D-re is. Azt a képet már kiteszem a közösségi oldalra is, az ismerősök is tudják csak meg, borzalmasan büszkék vagyunk a kis kincsünkre :)))) Már most is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!