Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mikor "kürtöltétek szét"...

KicsiSzív 2 kérdése:

Ti mikor "kürtöltétek szét" hogy Babát vártok? Hány hetesen?

Figyelt kérdés
Vártam a bűvös 12-hetet de még mindíg csak a szűk család tudja.Most vagyok 14 hetes de még probálom titkolni..igaz a pocakom már elkezdett nőni:)Lombikom volt,meg 2 éve volt egy missed ab-om,ezért aggódom kicsit jobban.Ti mikor mondtátok el?köszönöm!
2012. jún. 12. 15:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
72%

Szia!

Nekünk elsőre sikerült, de csak anyósomék tudták a pozi teszt után. 6 hetesen mondtam el a szüleimnek, 9 hetesen a legjobb barátnőmnek, 12 hetesen meg már mindenki tudta a környezetünkben, mert feltettem iwiwre az UH-s képeket. :D

17 h km

Ui.: Gratulálok! Erőt és egészséget nektek! Vigyázz magatokra!!!

2012. jún. 12. 15:18
 2/19 anonim válasza:

A szűk család már az elején tudta. 15 hetesen meg már látszik, és a aki rákérdezett annak elmondtam. Én is félek, mert méh fejlődési rendellenességem van. Mindig aggódok, hogy sokan tudják és esetleg történne valami, az rossz lenne. Jó babavárást!

19 hkm

2012. jún. 12. 15:19
 3/19 anonim ***** válasza:
52%
16. hét után szülőknek, később meg aki látta észre vette :)
2012. jún. 12. 15:20
 4/19 A kérdező kommentje:
Köszi.16-hét után?Miért vártál addig?Én elöször arra gondoltam hogy a 12-heti vizsgálatok után,most azt gondolom hogy majd az Afp után..de mivel itt a nyár és szeretem a feszes felsőket így már páran láthatták.A szülők már a legelejétől tudták mivel lombikra jártunk.
2012. jún. 12. 15:26
 5/19 anonim ***** válasza:
:) Hát igen,legszívesebben a homlokomra írtam volna ki!A pozitív teszttől anyukámék,ikertesóm,az első orvosi vizsgálattól(és fotótól)a férjem szülei és testvére tudta.Aztán a 13-14 héttől már folyamatában és később már ha nem is a homlokomon de a pocakomon :) nagyon hamar látszott,én az óriás-pocak típus voltam.További szép babavárást,lassan már elhiheted hogy anyuka leszel!
2012. jún. 12. 15:30
 6/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Az utolsó mondatod hogy elhihetem hogy hamarosan anyuka leszek,olyan jó volt ezt olvasni hogy el is pityeredtem rajta:) Még mindíg alig hiszem el hogy a sok év után végre sikerült! Gratulálok Nektek és sok egézséget Kívánok!!
2012. jún. 12. 15:35
 7/19 anonim ***** válasza:

Első babával kb. 6 hetesen mentem először uh-ra, mert annyira el se mertem hinni h terhes vagyok, h látnom kellett!!:)

Utána 2 perccel anyukámat hívtam, de kértem el ne mondja a páromnak h tudja, mert "be akarjuk jelenteni" :) Na, rá egy hónapra mentünk anyukámékhoz a "nagy hírrel" :) Anyukámra nagyon büszke voltam, mert teljesen úgy tett, mintha akkor hallaná először! ;)

2012. jún. 12. 15:44
 8/19 anonim ***** válasza:
Megcsináltam a pozi tesztet, anyukámat azonnal felhívtam, meg a legjobb barátnőmet is. A többiknek 6 hetesen, mert nem bírtam magamban tartani.
2012. jún. 12. 15:50
 9/19 Anita8401 ***** válasza:

Szia mi a 13 hetes UH után kürtöltük szét mivel feltettem a facebookra az UH képet :-)) .

A családnak meg már a 8 hetes UH után mondtuk el :-)) de csak azèrz mert vinni akartunk kèpet és hallani akartuk a szívhangjàt :-)) .

14hkm

2012. jún. 12. 15:53
 10/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Hajnalban lett pozi a teszt, a páromat kiráztam az ágyból, hogy szivem, terhes vagyok, uristen terhes vagyok!!!

Anyukáméknak, anyóséknak, testvéreknek, vagyis a szük családnak, már másnap elmondtuk :)

A barátoknak a 6.heti ultrahang után, amikor már volt szívpulzálás :)

Vékonyka és picike vagyok, 11 hetet töltöm most, és már látszik, ha szűk ruha van rajtam :) Ezért ha kérdezik, akkor elmondjuk :)

Amúgy tervezett baba volt, és vártunk rá fél évet, de csak pozitívan! Nagyon aggódós vagyok én is, de bízom benne, sőt tudom, hogy minden rendben lesz! :)

Jövőhéten megyek a 12. heti ultrahangra, majd utána a 15-16. héten 4D-re is. Azt a képet már kiteszem a közösségi oldalra is, az ismerősök is tudják csak meg, borzalmasan büszkék vagyunk a kis kincsünkre :)))) Már most is! :)

2012. jún. 12. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!