Ti mikor "kürtöltétek szét" hogy Babát vártok? Hány hetesen?
Azthiszem anyuéknak a 8-9. héten mondtuk meg, maminak, akivel együtt lakunk, neki a 6. héten:)
Gratulálok a kisbabátokhoz, sok örömötök legyen benne, én 4 hete szültem meg a kis pindurkát, most is itt szuszog mellettem, a legnagyobb ajándék amit kaphattam, az életemnél is jobban szeretem!:)
Látom te is érzékeny vagy, hogy írtad, elpityeredtél, én még szülés óta mostanáig is érzékeny vagyok, minden kis dolgon, pl. szép vers, 1-2 jó szó, tudok pityeregni, dehát ez így van jól!:)
Pl. ezt a verset 1x sem tudom úgy elolvasni, hogy ne szökne könny a szemembe:
"Már akkor is...
mikor csak gondolat voltál
majd szüntelen lázas akarat
mikor még nem tudhattam
hallom-e valaha hangodat
már akkor is?
mikor édes bizonyság lettél,
aprócska ugyan de igaz
mikor szívem alatt magad
voltál minden napban a vigasz
már akkor is?
mikor testem átformáltad
kedved s akaratod szerint
mikor még nem tudhattad
milyen lesz neked majd idekint
már akkor is?
mikor akaratlan osztoztál
velem örömben, bánatban
mikor elindultál felém
egy nap várva várt váratlan
már akkor is?
már akkor is
nagyon szerettelek."
:)
Első babám nekem is lombikbaba:) A pozi teszt napján természetesen elmondtuk szülőknek, testvéremnek, hogy sikerült! Mindenki másnak a 12. uh után mondtuk el. Amikor megszületett meg az egész város megtudta, mert férjem kirohant a klinika udvarára hajnali 4:40-kor és torka szakadtából ordította, hogy "apa lettem, apa lettem" :)
Most spontán várjuk kistestó, szintén úgy jártunk el mint az első terhességnél. Pozi teszt után család azonnal megtudta, mindenki más 13. hét után szépen fokozatosan.
Hidd csak el, hogy anyuka leszel és nyugodtan mondjátok el akinek szeretnétek, nem lesz semmi baj:) Hamarosan kezedben tarthatod a kisbabádat,nagyon hamar eljön az idő!:)
Boldog babavárást
16 hós lombik kislány és 27 hetes spontán pocaklakó kisfiú anyukája
A 20. héten mondtam el a munkahelyen, a család már rég tudta.
Off:kedves 11 órás, úgy mondod, hogy két kisbabát is elvesztettél a 20. hét környékén?Ez borzasztó, nagyon sajnálom....megkérdezhetném,mi történt?-persze csak ha akarod.én is 20 hetes vagyok, nagyon izgulok.
Szia!
Gratulálok a babához!
Első terhességemnél a nagyszülőknek a 8. héten mondtuk el, az első doki látogatás után, az uh képpel. Ők persze már onnan kürtölték akinek akarták (első unoka mindkettőjüknél) a barátoknak mi a 9. hét után mondtuk és a munkahelyen is.
A következő pozitív teszt után sajnos már nem volt alkalmunk elmondani a nagyszülőknek sem, mert pont aznap kezdtem el vérezni 8 hét körül, amikor az első nőgyogyis látogatásom lett volna, így már csak anyukámnak mondtuk, hogy sajnos másnap kórház (csakhogy tudjon róla, meg a fiamra is vigyázzon) Párom szüleinek el sem mondtuk ezt a vetélést.
A következő terhességem már 5 hetesen el kellett mondani a barátainknak, épp ezért a nagyszülőknek is elmondtuk, mert akkor volt a szülinapom, és nem ihattam, tehát mindenki rákérdezett volna, hogy miért nem iszom alkoholt.... Sajnos a 10. héten ez is vetéléssel végződött.
Jelenlegi terhességemnél a nagyszülőket is megvárattuk a 12. heti UH-ig, mert közben folyamatosan beteg is voltam (torokgyulladás, arcüreggyulladás, kötőhártya, hörghurut szépen sorban a fiammal felváltva) így csak bízni tudtam.
Bár anyukám már előbb sejtette, mert karácsonykor szintén nem ittam vele likőröket, amit imádok, rá is kérdezett, de mondtam neki, hogy még nem mondunk semmit. Nem tagadtam le, de még inkább vártunk. A 12. heti uh után pedig mindenkinek elmondtuk, most 31 hetes vagyok.
Szóval nálunk volt minden, hamar is, későn is, nem babona miatt, hanem a saját érzéseink miatt.
Ja, a tesztet mind a 4-szer a párommal együtt csináltuk, nem egymagam, ezért ő tudta meg 0.nak.
14 hetesen már elhiheted, hogy semmi baj nem lesz, annak ellenére, hogy én is csak a 20 hetes uh után tudtam 90%-ban megnyugodni. Most inkább már csak azért parázok, hogy a korai szakaszban szedett gyógyszerek (antibiotikumok) ne okozzanak problémát. De mindig lesz mi miatt aggódni.
Jó egészséget nektek!
Köszönöm a sok választ!Aki a 20.héten elveszítette a babáját hááát ahhoz szólni sem tudok!Én 12.hetesen vesztettem el de amíg élek nem tudom feldolgozni!De csak a jó dolgokra probálok koncentrálni..
15-16 hetesen 4D-re megyünk mi is,igaz sokan mondják hogy késöbb "jobb" de mi elmegyünk később is.Nagyon kiváncsiak vagyunk már,de izgulok is hogy minden rendben legyen.Gratulálok mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!