Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Km-k! Az utolsó hónapban...

Km-k! Az utolsó hónapban éltek nemi életet?

Figyelt kérdés

Vagy már csak akkor ha szeretnétek beindítani a szülést?

Van akinél így indult el? Akkor folyamatosan jöttek a görcsök,vagy elfolyhat a magzatvíz is ilyenkor?

2012. jún. 22. 13:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Végig naponta, kétnaponta voltunk együtt (nekem akkor egy kicsit megnőtt az "étvágyam") és 42 hétre szülésindításom volt végül 16 óra után császár!
2012. jún. 22. 14:00
 2/10 A kérdező kommentje:
nah tessék,nem éppen erre a válaszra számítottam :D Szegény... Akkor ennyit arról hogy ettől beindul a szülés,mi? :)
2012. jún. 22. 14:04
 3/10 anonim ***** válasza:

Utolsó hónapban voltunk csak együtt, előtte a doki eltiltott. Mikor már biztos, hogy nem lett volna koraszülött, akkor szinte naponta, mindig volt orgazmusom is :)

Szülés előtt pár órával volt az utolsó ilyen, a kiírt napon. Nagyon könnyen szültem, tényleg napra pontosan, szóval nem indította meg idő előtt.

2012. jún. 22. 14:04
 4/10 anonim ***** válasza:

mi mindkét terhességem alatt szinte naponta együtt voltunk az utolsó hónapban - az első fiam 41+3 a második 38 hétre született (ő így is majd 4 kiló volt:)

szóval nem nagyon jött be ez a szülésidításos babona :)

2012. jún. 22. 14:08
 5/10 anonim ***** válasza:

HA a doki nem tiltja, akkor mehet szülésig bármikor bármennyi.

Dokim is ezt mondta, és saját tapasztalat is, hogy semmilyen "praktika" nem indítja be a szülést, csak akkor, ha már indulna magától is hamarosan, tehát ezek a dolgot "át tudják billenteni", de ha a baba még maradni akar, akkor nem.

Nekem a szex a vége felé mindig fájásokat generált, de csak jóslók lettek belőle, vagy rendszertelen gyengébb fájások.

(ja és nem jöttek folyamatosan, és a magzatvíz sem folyik el szex hatására)

Harmadik babám nem rég született, mindent megpróbáltunk mi is a befektetés előtti napokban, de nem használt...

41+6-ra született, 5 nap kórházi bent fekvés után indult meg spontán...

2012. jún. 22. 14:31
 6/10 A kérdező kommentje:

Én félek hogy mi lesz ha mégis beindulna,utoljára 36 hetesen voltunk együtt/most 37 vagyok/,de úgy görcsölt utána a hasam,azt hittem megszülök , még korai lett volna...

Most meg a fogadott dokim nyaral,azért nem merem.

2012. jún. 22. 14:32
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha félsz tőle, akkor hagyjátok, hiszen ha nem tudsz felszabadultan jelen lenni, akkor úgysem lesz élvezetes...

Akkor addig kényeztesd apát, aztán a doki megmondja.

Végül is lesz még elég időtök szerelmeskedni később is...

2012. jún. 22. 14:38
 8/10 A kérdező kommentje:

előző szülés után 2 hónapig úszógumin ültem.../gátmetszés végett/.

Már nekem is hiányzik,meg apának is :)

2012. jún. 22. 14:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Első vagyok!

Ittam én málnalevél teát a 36. héttől (mert úgy írja a babona) nem voltak fájások, még jóslóm sem volt soha! abba hagytam a magnéziumot 36 hetesen, csomó fahéjjal és gyömbérrel ettem mindent 38-39 hetesen, Semmi hatás! napi kétnapi 1 alkalommal minimum szeretkeztünk, lépcsőztem mintha muszáj volna semmit nem használt! Jön ha jönni akar! Nekem reggel 6kor indították a szülést a délután 4kor kezdődtek a 3 perces fájások előtte egy keményedés sem volt, és éjfélkor még mindig 3 perces fájásokkal voltam két nyomorult ujjnyira tágultam a fiamnak meg elment a szívhangja! Rögtön toltak a műtőbe!

2012. jún. 22. 16:25
 10/10 anonim ***** válasza:

Akkor viszont én azt mondanám, hogy hajrá!

Ha tényleg problémamentes a terhességed, akkor nem fog beindulni a szerelmeskedéstől.

Vagy húzzatok óvszert, úgy nem jut a prosztaglandin a méhszájadhoz, és még jobban "csökken az esély".

Másodikra már menni foga gátvédelem! :o)

2012. jún. 22. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!