Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mennyit mászkáltatok az...

Ti mennyit mászkáltatok az utolsó hónapban?

Figyelt kérdés
Én már lassan szülök, de még mindig elmászkálgatok fél napokat a városban, tömegközlekedéssel, ügyeket intézni, stb... Szokták mondani, hogy "jól bírom", és hát valóban jó kondiban voltam mindig is, de ezek az elismerések inkább azt szokták nekem jelezni, hogy lehet, hogy nem úgy érzem, de vissza kéne fognom magam. Szóval nem tudom, ti mennyit bírtatok az utolsó hónapban? Semmiképpen sem akarnék ártani a babának.
2012. máj. 8. 20:45
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Én is nagyon sokat mászkáltam az utolsó hónapban. Majdnem minden nap vezettem is, muszály volt. De semmi gondnem volt miatta.
2012. máj. 8. 20:47
 2/22 anonim ***** válasza:

Én végig dolgoztam a terhességem.

Utolsó napban államvizsgáztattam. Éjszaka 11:13-kor született meg a lányom császárral (végül).

Sosem terheltem túl magam. Tudtam, hol a határ.

2012. máj. 8. 20:47
 3/22 anonim ***** válasza:

Én rengeteget mászkálok, ma névnapi bulira főztem, egész nap talpon voltam. A 37. hétig dolgoztam is, bár itthonról.

Meg már annyira várom, hogy kibújjon, ha itthon kéne feküdnöm, megőrülnék. :)) Amúgy is mindig örökmozogtam. :))

39 hetes km

2012. máj. 8. 20:50
 4/22 anonim ***** válasza:

Kerti munkákat (kapálás, veteményezés, trágyázás) házimunkát, mindent megcsinálok. Ma pl ablakokat pucoltam.

34 hkm

2012. máj. 8. 20:53
 5/22 anonim ***** válasza:
Én már 40+6 hetes vagyok, még mindig mászkálok. Amúgy is mindennap kell mennem ctg-re, nincs kocsi, buszozok. Annyi, hogy a kórházba mindig jön velem valaki, mert azért egyedül már kicsit aggódnék. Közértbe, ilyen helyekre ugyanúgy mászkálok, mint előtte. Egyedül, azért hosszabb útra én már nem megyek. Ja, és most fejeztem be a takarítást, annyi, hogy a kádat már nem én mosom ki, mert nem megy a hasamtól.
2012. máj. 8. 21:00
 6/22 anonim ***** válasza:

Én még 41 hetesen is nagytakarítast csináltam,bútorokat tologattam stb.

Annyit csinálj, amennyit TE bírsz, csak te érzed hol a határ.

Egy ideig nekem is mondogatták a rokonaim/barátaim hogy pihenjek többet, fogjam vissza magam, de nekem így volt jó, és egy idő után ezt ők is belátták.

Mondjuk nem tudom, hogy attól hogy előtte sokat mozogtam de szülés (császár volt) után is pikk-pakk felépültem!

2012. máj. 8. 21:07
 7/22 anonim ***** válasza:

A lányomnál az utolsó hetekben folyton csavarogtam. A férjem itthon volt, volt aki vigyázzon a fiunkra, én meg elmentem fagyizni, kakaózni-néha kvzni. Na meg a ctgkk után nem rohantam haza. Nekem is mindig mondták, hogy egyedül ne menjek sehová mert hát szülni fogok.

Vittem magammal a szülőszobás pakkocskámat, szépen elfért a táskámban, arra az eshetőségre, hogy útközben rámjön a szülhetnék, taxi khba be:)

2012. máj. 8. 21:13
 8/22 A kérdező kommentje:
jééééééé, mi volt abban a szülőpakkban, hogy elfért egy női retikülben?????!!!! Nekem egy marha nagy sporttáskám van....
2012. máj. 8. 21:25
 9/22 anonim ***** válasza:

A szülőszobára csak egy törcsi egy fürdető/tusfürdő egy hálóing váltás bugyi és egy darab betét némi zsepi kell. A többi külön egy bőröndben volt:)

És a retikülöm nem annyira mini:) kényelmes pelustáskának is:D

2012. máj. 8. 23:15
 10/22 anonim ***** válasza:
kimaradt a papucs:)
2012. máj. 8. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!