Ti mennyit mászkáltatok az utolsó hónapban?
Én végig dolgoztam a terhességem.
Utolsó napban államvizsgáztattam. Éjszaka 11:13-kor született meg a lányom császárral (végül).
Sosem terheltem túl magam. Tudtam, hol a határ.
Én rengeteget mászkálok, ma névnapi bulira főztem, egész nap talpon voltam. A 37. hétig dolgoztam is, bár itthonról.
Meg már annyira várom, hogy kibújjon, ha itthon kéne feküdnöm, megőrülnék. :)) Amúgy is mindig örökmozogtam. :))
39 hetes km
Kerti munkákat (kapálás, veteményezés, trágyázás) házimunkát, mindent megcsinálok. Ma pl ablakokat pucoltam.
34 hkm
Én még 41 hetesen is nagytakarítast csináltam,bútorokat tologattam stb.
Annyit csinálj, amennyit TE bírsz, csak te érzed hol a határ.
Egy ideig nekem is mondogatták a rokonaim/barátaim hogy pihenjek többet, fogjam vissza magam, de nekem így volt jó, és egy idő után ezt ők is belátták.
Mondjuk nem tudom, hogy attól hogy előtte sokat mozogtam de szülés (császár volt) után is pikk-pakk felépültem!
A lányomnál az utolsó hetekben folyton csavarogtam. A férjem itthon volt, volt aki vigyázzon a fiunkra, én meg elmentem fagyizni, kakaózni-néha kvzni. Na meg a ctgkk után nem rohantam haza. Nekem is mindig mondták, hogy egyedül ne menjek sehová mert hát szülni fogok.
Vittem magammal a szülőszobás pakkocskámat, szépen elfért a táskámban, arra az eshetőségre, hogy útközben rámjön a szülhetnék, taxi khba be:)
A szülőszobára csak egy törcsi egy fürdető/tusfürdő egy hálóing váltás bugyi és egy darab betét némi zsepi kell. A többi külön egy bőröndben volt:)
És a retikülöm nem annyira mini:) kényelmes pelustáskának is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!