Ti mennyit mászkáltatok az utolsó hónapban?
Figyelt kérdés
Én már lassan szülök, de még mindig elmászkálgatok fél napokat a városban, tömegközlekedéssel, ügyeket intézni, stb... Szokták mondani, hogy "jól bírom", és hát valóban jó kondiban voltam mindig is, de ezek az elismerések inkább azt szokták nekem jelezni, hogy lehet, hogy nem úgy érzem, de vissza kéne fognom magam. Szóval nem tudom, ti mennyit bírtatok az utolsó hónapban? Semmiképpen sem akarnék ártani a babának.2012. máj. 8. 20:45
21/22 anonim válasza:
Előző válaszolónak: Annyi esze volt,hát persze,de honnan tudhatod mennyi az amennyit lehet bírni? Ő is úgy volt vele semmi az neki,mert jól érzi magát..Ha valaki úgy érzi jó kondiba van ahogy a kérdező is,mert jól bírja. Hát a barátnőm is úgy érezte neki az semmi hogy megemelt valamit. Ebből is látszik hogy hiába érezzük azt hogy mit bírunk a szervezetünk lehet nem úgy gondolja... egyszer csak azt mondja elég. Mellesleg itt nem is arról van szó hogy egy ki séta meg ilyenek,hanem fél napról ahol bizony egy pocakot is vinni kell.. ennyi..
22/22 anonim válasza:
1. terhesen semmit se emelgessen, amitől megemelheti magát
2. fél napot az utolsó hetekben már ne sétálgasson
3. mindenkinek éreznie kell, hogy mennyit bír, ha nem bírja üljön le, vagy pihenjen egyet...ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!