Ti mennyit mászkáltatok az utolsó hónapban?
Sokkal egyszerűbb úgy szökni igen:)
Mivel a szülőszobára tényleg csak az kell kb amit leírtam, plusz ugye a kiskönyv leletekkel házassági-apasági, igazolványok.
Amivel én szöktem az egy nagyobb méretű divattáska(nem az a batár valami, de lehet pakolni). Így tényleg bárhová viheted, nem ciki, méretben nem is nagy, nehéz, sose tudni.
Jártam úgy, hogy délelőtt ctg, bent a városban rohangáltam, aztán szülésgyanúval még visszatroliztam a khba este, a férjem meg itthon várta, jöjjön maradjon, mi van. Ezt a teljes pakkal kivitelezni nem igen lehet.
Na meg amikor két fájás között kell bányászni a nagy tatyóból, tuti, hogy minden ami kéne az alján lesz:)
A fiammal kint az udvaron fociztam!!
Jöttek, mentek az emberek a kapu előtt.Megkérdezték: De jól bírod, mikorra vagy kiírva?
A válaszom csak ennyi volt:
Tegnapra!!:))))
41hétre szültem a kislányom,és megsem álltam soha, jól esett a mozgás.
Ha annyi esze volt, hogy emelgetett....
a mindennapi sétára igenis szükség van, és nem a házban vagy az udvaron való totyogásra gondolok.
És nem is a több km hosszú utakra, mindenki annyit sétáljon, amennyi jólesik neki. De ellustulni, eltespedni nem kell, mert utána meg csak nyafogni fogsz, hogy elbálnásodtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!