Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mennyit mászkáltatok az...

Ti mennyit mászkáltatok az utolsó hónapban?

Figyelt kérdés
Én már lassan szülök, de még mindig elmászkálgatok fél napokat a városban, tömegközlekedéssel, ügyeket intézni, stb... Szokták mondani, hogy "jól bírom", és hát valóban jó kondiban voltam mindig is, de ezek az elismerések inkább azt szokták nekem jelezni, hogy lehet, hogy nem úgy érzem, de vissza kéne fognom magam. Szóval nem tudom, ti mennyit bírtatok az utolsó hónapban? Semmiképpen sem akarnék ártani a babának.
2012. máj. 8. 20:45
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, akkor egy külön (kisebb) pakkba csomagolom majd a legfontosabbakat... A sporttáskát meg majd behozza valaki.
2012. máj. 8. 23:29
 12/22 anonim ***** válasza:

Sokkal egyszerűbb úgy szökni igen:)

Mivel a szülőszobára tényleg csak az kell kb amit leírtam, plusz ugye a kiskönyv leletekkel házassági-apasági, igazolványok.

Amivel én szöktem az egy nagyobb méretű divattáska(nem az a batár valami, de lehet pakolni). Így tényleg bárhová viheted, nem ciki, méretben nem is nagy, nehéz, sose tudni.

Jártam úgy, hogy délelőtt ctg, bent a városban rohangáltam, aztán szülésgyanúval még visszatroliztam a khba este, a férjem meg itthon várta, jöjjön maradjon, mi van. Ezt a teljes pakkal kivitelezni nem igen lehet.

Na meg amikor két fájás között kell bányászni a nagy tatyóból, tuti, hogy minden ami kéne az alján lesz:)

2012. máj. 8. 23:58
 13/22 A kérdező kommentje:
Értem :). Csoki, betét, kiskönyv. megvan a retikül.
2012. máj. 9. 00:06
 14/22 anonim ***** válasza:
Az első terhességemnél úgy mászkáltam az utolsó hetekben, mintha nem is lennék terhes.. Egyszerűen jól esett, még moziba is voltam a nővéremmel, meg shoppingolni, stb... Jah és az utolsó hónapba vizsgáztam még autóvezetésből, asszem 39 hetesen. :) A lányom nem is akart kibújni, 41 hetesen kellett indítani... Most a második babám várom, 35 hetes vagyok, de a buszmegállóig nem bírok elmenni fájdalmak nélkül... Szóval most nem megyek sehova, sűrűn le kell ülnöm, pihennem kell, mert nem bírom. :(
2012. máj. 9. 00:38
 15/22 anonim ***** válasza:
2012. máj. 9. 00:49
 16/22 anonim ***** válasza:

A fiammal kint az udvaron fociztam!!

Jöttek, mentek az emberek a kapu előtt.Megkérdezték: De jól bírod, mikorra vagy kiírva?

A válaszom csak ennyi volt:

Tegnapra!!:))))

41hétre szültem a kislányom,és megsem álltam soha, jól esett a mozgás.

2012. máj. 9. 06:47
 17/22 anonim ***** válasza:
Én 37 hetes vagyok most,nekem változó,egyik napom jó,tiszta fitt vagyok takarítok,mosok,főzök,ablakot pucolok fel-le mászkálok a székre,másnap meg menni alig tudok,mert annyira fáj a hasam alul. Ráadásul most már vizesedek így a lábam sem bírja,mert kétszer akkora. Hát ez van,ki hogy bírja,de azért vigyázz magadra,azt te érzed mi jó neked vagy mi rossz szerintem. :)
2012. máj. 9. 08:57
 18/22 A kérdező kommentje:
amúgy mi baja lehet a babának a mászkától? már azon kívűl, hogy megszületik, ami nem egészen baj...?
2012. máj. 9. 20:37
 19/22 anonim ***** válasza:
Hát gondolom nem lenne jó ha ép egy bevásárló központ közepén folyik el a magzatvized,vagy egy hegy tetején jönnek rád a görcsök.. De hogy a babának konkrétan mi baja lehet ha valaki megerőlteti magát,nem tudom.. :S Egyik barátnőm az úgy járt,azt hitte még bír mindent,aztán megemelte magát és 34 hetesen begörcsölt,bevitték kórházba,de így is a 36. héten megszületett a babája és koraszülött lett. Téged ez nem fenyeget,mert elvileg már szülhetnél,de sose lehet tudni. Kár hogy nem látunk be mik történnek odabent :)))
2012. máj. 10. 08:26
 20/22 anonim ***** válasza:

Ha annyi esze volt, hogy emelgetett....

a mindennapi sétára igenis szükség van, és nem a házban vagy az udvaron való totyogásra gondolok.

És nem is a több km hosszú utakra, mindenki annyit sétáljon, amennyi jólesik neki. De ellustulni, eltespedni nem kell, mert utána meg csak nyafogni fogsz, hogy elbálnásodtál.

2012. máj. 10. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!