Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Titeket milyen gyakran vizsgál...

Titeket milyen gyakran vizsgált meg az orvosotok az utolsó hónapban?

Figyelt kérdés
Nekem időnként, amikor összefutunk a folzosón rápislog az nst-mre, az ultrahangra, meg amim van, bólogat, de konkrétan utoljára 3 hete vizsgált meg, pedig már mostmár lassan tényleg szülök. Nem "laza" ez igy egy kicsit? nálatok hogy van?
2012. máj. 21. 15:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Engem minden uh után megvizsgált a dokim, majd utolsó 5 hétben az nst-k után egyből és utolsó 1 hétben pedig szinte mindennap..

Esélyt nem adott a hibázásra.. 24. hétben 1× már megindult a szülésem, nem kockáztatott, hogy késő legyen.

2012. máj. 21. 15:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Hetente aztán már 2 naponta.De ezt is orvos válogatja.

4 gyerkőc anyukája

2012. máj. 21. 15:29
 3/7 A kérdező kommentje:
De mikortól 2 naponta? Én már 39 hetes vagyok, igaz, minden rendben ment idáig...
2012. máj. 21. 15:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Az utolsó héten s mikor már túlhordtam,ekkor már indítani kellett.Ha minden rendbe ne aggódj az orvosod biztosan tudja mit csinál.

Könnyű szülést!

2012. máj. 21. 15:37
 5/7 anonim ***** válasza:

2x vizsgált meg magától 35 hetesen, egyszer én kértem még korábban. Azóta sem. Nem tudom miért, engem érdekelne az eredmény, de a szülés így is-úgy is akkor indul, amikor a baba akarja. :)

Vasárnapra vagyok kiírva egyébként, szóval nekem is a vége.

2012. máj. 21. 16:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Úgy értem összesen kétszer az egész terhesség alatt, nem pedig csak 35 hetesen 2x. :)

Utolsó

2012. máj. 21. 16:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát na jó, hogy akkor, amikor a baba akarja, de azért csak jó lenne tudni, hogy tágul-e a méhszáj, rövidul-e a méhnyak...
2012. máj. 21. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!