Normális, hogy csak 6hetesen vizsgált meg a doki és azóta nem? Legközelebb 36hetesen kell mennem tanácsadásra.24hkm
Én is hasonlóképp vagyok, SZTK rendelésre járok.
Gondolom magánrendelésen jobban foglalkoznának velünk.
Pénz beszél :(
Hát én nem tudom, de én is SZTK rendelésre járok, és 4 hetente kell mennem tanácsadásra...
Ráadásul úgy tudom, hogy 4 pecsét kell ahhoz, hogy családit kapjak...és azt a nőgyógyász tudja megadni...
Más vizsgálatokra azért elküldtek??? :O
1. vagyok
Engem az 1. vizsgálat után azzal rázott le a doki a terhesgondozáson mikor kérdeztem mikor jöjjek, hogy: "Ide ne jöjjön! Ha baj vn, menjen be a kórházba!"
Gondolom pénzt várt...
Nekem is Sztk-s dokim van. Voltam 5 hetesen, majd 7 hetesen. Utána a kórházba kellett mennem 12 hetesre. Jövőhéten a 17 hetesen ránéz ,hogy lehet-e látni a babó nemét. Utána mennem kell a kórházba megint a 20 hetes genetikaira.
Szóval engem is nyomon szépen nyomon követ. 4 hetente kell mennem terhesgondozásra vagy valahogy így jön ki és akkor mindig megnézi majd. 16hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!