Normális, hogy csak 6hetesen vizsgált meg a doki és azóta nem? Legközelebb 36hetesen kell mennem tanácsadásra.24hkm
Én is sztk-ba járok, de most kell mennem hatodjára és nincs fogadott orvosom se. De lehet Nálatok másként van, bár én már a második várost járom költözés miatt, de mindkét helyen 4 hetente kell menni.
28hkm
Utolsó! Amikor az orvosnál vagy, nem pecsétel a kiskönyvbe??Pedig kellene, 4 pecsét kell ahhoz, hogy majd kapj anyasági támogatást (a pecsétek alapján állít majd ki egy igazolást a doki).
Nekem már 18 hetesen megvolt a 4 pecsétem és nincs fogadott dokim.
Azért az felháborító, hogy mennyi sz..házi doki van. Nálunk a SZTK-s uh-os doki egy akkora gyökér, amikor először mentem hozzá, köpni-nyelni nem tudtam.. (pl.hüvelyi uh-nál "hol vetkőzhetek le?"- "ahol akar..") Második babámat várom, már fenem rá a fogamat, hátha megint ő lesz, amikor mennem kell.. Ha most beszól, biztos elhajtom melegebb éghajlatra, már elnézést.. Mert óriási tévhitben van, ha azt gondolja, hogy az emberek oda ingyen járnak. Csak ezeket valamiért senki nem meri számonkérni, pedig ők vannak miértünk, és nem fordítva!!!
Nekem speciel az SZTK-s terhesgondozással nincs problémám, ott nagyon normális nőgyógyász van szerencsére. 3-4hetente kell mennem egyébként, ha kérdésem van, mindenre válaszol. Mondjuk nem is hagyom magam lerázni, kezdek belejönni ebbe az sztk-zásba.. :) Pecsétet minden alkalomal kapok, de megvizsgálni csak nagyon ritkán szokott. De az szerintem felesleges is, ha nincs semmilyen panaszod (görcs, vérzés stb.).
19hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!