Ma a doki észrevette hogy a kisfiam csikorgatja a fogát, nevelési tanácsadásra küldött, szerintetek?
Ja,lemaradt.
20 hónapos és csak akkor csinálja ha fél pl.orvosnál vagy idegen helyen sírás után közben.
Amúgy nem nagyon sőt abszolut nem,éjszaka sem.
Érdekes amit írsz.
Nálunk ingyenes volt a nevelési tanácsadó.
Ennyi erővel körömrágó,ujjszopó gyerekeket is azonnal el lehetne küldeni.
Egyébként milyen egyéniség a kisfiad ?Vannak egyéb problémák is vele?
Szerintem nagyon is egyszerű minden gyereket a nevelési tanácsadóba küldeni.
De! Te tudod a legjobban, hogy valóban szükség van-e rá, mert az is lehet. Ezt így nem lehet megmondani, semmit sem tudunk a fiadról, és nem is a mi kompetenciánk.
A lányomat a hisztije miatt elvittem (óvónő javasolta), de a pszichológus azt mondta, semmi baja. És tényleg nincs. Én is szakember vagyok, de mint szülő természetesen elfogult. Kellett egy kívülálló objektív véleménye.
Én csak annyival módosítanám a dokid véleményét, hogy nem "válik", hanem "válhat" belőle.
Vidd el. Én fogcsikorgató voltam (huszonévesen kezdtem abbahagyni, vszínűleg a pszichológus hatására) és annyira szorongó vagyok, hogy a baba sem jön össze :( Mindenkinek meg akarok felelni, rosszul érzem magam, ha ki kell állni magamért.
A fogcsikorgatásommal középsuli alatt még a szobatársaim idegeire is mentem, mindig ébresztgettek, h hagyjam abba.
A fogaim is kárát látták, két nagyőrlő hiányzik, több fogam kezelve van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!