Ma a doki észrevette hogy a kisfiam csikorgatja a fogát, nevelési tanácsadásra küldött, szerintetek?
Idézet a levélből:
"...Ez úton tájékoztatjuk Önöket, hogy szolgáltatásainkért kiegészítő költségtérítést kell kérnünk, mivel költségvetésünket a befolyó állami és szponzori támogatások csak részben fedezik. A vizsgálat esetében a kiegészítő költségtérítés összege 10.000 Ft. Néhány esetben további kiegészítő szakvizsgálat elvégzésére lehet szükség, melynek díja 4.000 Ft. A fejlesztések és terápiák esetében ezek típusától és gyakoriságától függ a költségtérítés összege, erről részletesen a vizsgálatot követő megbeszélésen tudunk ismertetést adni..."
én is csinálom éjszaka pedig nem vagyok szorongó személyiség, nálam csak rossz szokás sikerült vele némi foghibát és egy kattogó állkapcsot is összehoznom...
21N
Nálunk is ingyen van a nevelési tanácsadó.
Sőt, még a védőnőnél is ki van rakva egy tájékoztató, hogy mindenféle problémában segítenek, gyermeknevelési, párkapcsolati vagy pl. haláleset feldolgozásában.
És az szerepel rajta, hogy teljesen ingyenes!
Keress rá a neten egy hozzátok közelire és telefonon kérdezz rá, hogy mehettek-e oda is és hogy mennyibe kerül.
Most őszintén! Ha elmegyünk mi orvoshoz, akkor mi nem félünk? Én személy szerint igen, és még sincs velem baj! A gyerek is jó hogy fél egy idegen helyen! Látott már valaki olyan gyereket aki nem így cselekszik? Még a kutya is maga alá tud csinálni az orvosnál. Az én gyerekem csikorgatja a fogát, de rendszeresen rá szólok. Szerintem hecből csinálja, de az apja is. Na Ő rá is rá szólok. Szerintem ez csak egy rossz szokás!
Szerintem az lenne baj, ha nem félne a fiad. Ha új helyre mentek, előtte beszéld meg vele, és mondogasd neki, hogy mi történik vele. Neki is könnyebb lesz, és neked is.
Mi tavaj (2éves volt akkor a lányom) be kerültünk a kórházba, és úgy begörcsölt a félelemtől, hogy nem tudtak vénát szúrni neki. Ez is természetes. Félt. Én is!
Szerintem semmi baja nincs a fiadnak, csak túl van lihegve, és be akarja biztosítani magát a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!