Ma megkaptam az Afp eredményeimet! AFP:29,2 Mom :0,80 Ez alacsony? A doki szernt kicsit alacsony. Elküldött genetikai tanácsadásra. Tényleg baj lehet a babával?
Szia!
Nekem az AFP 24.16 Mom: 0.74 lett és nekem sem szóltak miatta. (azaz azt mondták jó)Az uh-gom is jó.
27 éves 18+3 hetes kismami
Szia!
A hugimnak 0,69 lett. Elküldték genetikai vizsgálatra. Arra volt jó, hogy megnyugodjanak, és 100%-ra kiderüljön kisfia születik. Azóta megszületett Barnabás és egészséges, gyönyörű kis pasi:):)
Ne izgulj! Nem lesz semmi baj. Egyébként más értéket mutat, ha nem időben veszik le a vért.
Boldog babavárást:):)
Én is így vagyok, jól beparáztattak. Hogy miért nem törlik el nálunk az AFP-t? Mert akkor a genetikai tanácsadók nagy része becsukhatna. A beutalt kismamák 90 %-a emiatt megy, és a legtöbbjüknek semmi baja. Lehetne itt spórolni az eü-n, csak ésszel kéne csinálni.
Egyébként mikor mész? Majd írd meg mi volt, én októberre kaptam időpontot, addig parázhatok. Meg nekem javasolta a doki az integrált tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!