Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Július végére kiírt kismamák,...

Július végére kiírt kismamák, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 15:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én már rémesen pedig én a hó elejére vagyok kiírva,nem irigyellek titeket... :D

Lábdagadás,állandó izzadás,sehogy sem jó feküdni, úgy ezek jellemzik a napjaimat. És még van egy 2 évesem is,aki után szaladhatok :)

Te hogy vagy?

2012. jún. 21. 15:45
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia! Én augusztus 3-ra vagyok kiírva és iszonyatosan nehezen viselem a meleget. Meg sokat szédelgek is az utóbbi időben. Meg annyit eszek, mint terhességem elején, volt egy idő, amikor alig bírtam enni, de most megint bármit képes vagyok felfalni!

34hkm

2012. jún. 21. 15:58
 3/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Borzalmasan kívánom az édeset, jobban, mint valaha. Ti mit kívántok inkább?
2012. jún. 21. 16:00
 4/11 anonim ***** válasza:

Én aug2.-ra vagyok kiírva...ettől a nagy melegtől étvágyam sincs és egyre jobban dagad mindenem!!!:(

34hkm

2012. jún. 21. 16:19
 5/11 anonim ***** válasza:

Júli 25-27-re vagyok kiírva.

Igazából amíg nem volt a kánikula egészen jól elvoltam. Mondjuk hála Istennek nem vizesedem. A manóval már egyre kényelmetlenebb egy testben lenni. Alvásnál csak a sok pisilés zavar a meleg mellett. Nagyon várom már az enyhülést.

35hkm

2012. jún. 21. 16:30
 6/11 A kérdező kommentje:
július 29-re vagyok kiírva,dagadok ahol csak lehet és annyira fáj alul,hogy a lábaimat alig tudom emelni:(
2012. jún. 21. 17:46
 7/11 anonim ***** válasza:

júli 19 a mi dátumunk

kivagyok, ülni nem jó, feküdni szintén nem, állni meg pláne nem

ebben a melegben szinte rosszul vagyok, most is fél órát ültem a kádban langyos vízben és félignedves köntösben vagyok, mert meggyulladok

a kicsi nagyon eleven, biztos neki sem kellemes

holnap jön egy hideg front és a fejem fog szétszakadni...

2012. jún. 21. 19:41
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem még 2 hetem van vissza, és örülök, hogy nem több. Nem tudom, hogy bírnám ki júli végéig ezt a meleget.Most dagadok mindenhol az izzadásról és a szédülésekről nem is beszélve.

Sok kitartást július végéig

2012. jún. 23. 10:09
 9/11 anonim ***** válasza:

Augusztus 1 -re vagyok kiírva és van egy 21 hónaposom is.

Bárcsak annyi bajom lenne, hogy vizesedek, bár az eddig elkerült.

Most jöttem ki a kórházból 2 hét után, mert tüdőgyulladást kaptam és még sokat köhögök, nehezen kapok levegőt, főleg mivel nagyon meleg van és pára a lakásban.

Ja és vannak jóslóim is! Megváltás lenne 3 hét múlva szülni!

2012. jún. 23. 10:28
 10/11 anonim ***** válasza:

Augusztus 6-ra vagyok kiírva, és a jobb bokám vizesedik:)

Fáradékony vagyok, és összességében is rosszabbul viselem ezt a terhességet, mint az elsőt:) A fiam hétvégén mamiéknál lesz (először:D) így van egy kis nyugi, bár ezt erősen ellensúlyozza a para:D:D:D

Most, hogy hűvösebb van, jobb egy kicsit a közérzetem is:)

2012. jún. 23. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!