Július végére kiírt kismamák, hogy vagytok?
Én már rémesen pedig én a hó elejére vagyok kiírva,nem irigyellek titeket... :D
Lábdagadás,állandó izzadás,sehogy sem jó feküdni, úgy ezek jellemzik a napjaimat. És még van egy 2 évesem is,aki után szaladhatok :)
Te hogy vagy?
Szia! Én augusztus 3-ra vagyok kiírva és iszonyatosan nehezen viselem a meleget. Meg sokat szédelgek is az utóbbi időben. Meg annyit eszek, mint terhességem elején, volt egy idő, amikor alig bírtam enni, de most megint bármit képes vagyok felfalni!
34hkm
Én aug2.-ra vagyok kiírva...ettől a nagy melegtől étvágyam sincs és egyre jobban dagad mindenem!!!:(
34hkm
Júli 25-27-re vagyok kiírva.
Igazából amíg nem volt a kánikula egészen jól elvoltam. Mondjuk hála Istennek nem vizesedem. A manóval már egyre kényelmetlenebb egy testben lenni. Alvásnál csak a sok pisilés zavar a meleg mellett. Nagyon várom már az enyhülést.
35hkm
júli 19 a mi dátumunk
kivagyok, ülni nem jó, feküdni szintén nem, állni meg pláne nem
ebben a melegben szinte rosszul vagyok, most is fél órát ültem a kádban langyos vízben és félignedves köntösben vagyok, mert meggyulladok
a kicsi nagyon eleven, biztos neki sem kellemes
holnap jön egy hideg front és a fejem fog szétszakadni...
Nekem még 2 hetem van vissza, és örülök, hogy nem több. Nem tudom, hogy bírnám ki júli végéig ezt a meleget.Most dagadok mindenhol az izzadásról és a szédülésekről nem is beszélve.
Sok kitartást július végéig
Augusztus 1 -re vagyok kiírva és van egy 21 hónaposom is.
Bárcsak annyi bajom lenne, hogy vizesedek, bár az eddig elkerült.
Most jöttem ki a kórházból 2 hét után, mert tüdőgyulladást kaptam és még sokat köhögök, nehezen kapok levegőt, főleg mivel nagyon meleg van és pára a lakásban.
Ja és vannak jóslóim is! Megváltás lenne 3 hét múlva szülni!
Augusztus 6-ra vagyok kiírva, és a jobb bokám vizesedik:)
Fáradékony vagyok, és összességében is rosszabbul viselem ezt a terhességet, mint az elsőt:) A fiam hétvégén mamiéknál lesz (először:D) így van egy kis nyugi, bár ezt erősen ellensúlyozza a para:D:D:D
Most, hogy hűvösebb van, jobb egy kicsit a közérzetem is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!