Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3. trismeszterben járó kismamá...

3. trismeszterben járó kismamák! Ti hogyan viselitek el ezt a nagyon meleget?

Figyelt kérdés

Én két napja alig élek! Szinte semmihez sincs erőm. Fáj a fejem, szédülök, semmi étvágyam nincs, dagadnak a lábaim és a kezeim. Állandó hőhullámaim vannak.

Hogyan lehet ezt elviselni? Ti hogy bírjátok?

27 hetes kismama

2012. jún. 21. 13:18
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia, én ma töltöttem a 29. hetet, egyszerűen semmit sem tudok csinálni. Nem kapok levegőt!

5 perc ülés, aztán valahogy ráveszem magam, hogy elmosogassak, megfőzzek.

Ráadásul 2 gyerkőcőm van itthon, a pici 3 éves, na tőle aztán pihenni nem tudok.

Az éjszakák borzalmasak, 2-3 órát alszom.

Hideg vízes spricnivel hűtöm magam :)

2012. jún. 21. 13:21
 2/10 anonim ***** válasza:
37 hkm vagyok, és egy hetet voltam kórházban, mert a melegtől nekem is nagyon dagadtak a lábaim, meg a kezeim, és a sok víz annyira felvitte a vérnyomásom, hogy azt mondták, ha természetesen akarok szülni, akkor inkább feküdjek be, nehogy szülés közben elszabaduljon a vérnyomás. Úgyhogy nagyon óvatosak legyetek ebben a hőségben! Ha látod, hogy vizesedsz, dagadsz, akkor semmi só a kajába, és ha tudod, naponta mérd a vérnyomásod, és polcold fel a lábad! Mindenki vigyázzon magára ebben a melegben!
2012. jún. 21. 13:25
 3/10 anonim ***** válasza:

28 hetes vagyok és én is nehezen viselem a meleget, szívdobogás, légszomj, derékfájás:(

Van egy 16 hós lánykám, teljes embert kíván+ mosás, főzés, takarítás, Apa csak este 7 körül ér haza mindig, szóval nem egyszerű.

Szerencse, hogy van klíma a lakásban, így napközben átvészeljük a nagy meleget, este meg kimegyünk a játszótérre vagy strandra. Este 11 mire ágyba kerülök, hulla vagyok, de nem bánom, mert édes terhet cipelek:)

2012. jún. 21. 13:30
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát, én nem terhesen is megszenvedem ezt az időt. Nappal többször zuhanyozom, iszonyat sokat iszom és valahogy próbálom átvészelni, éjszaka meg szó szerint alig alszok és csak forgolódom. Mára untam meg és behoztam magamnak a ventilátort. Most vizes hajjal, fehérneműben ülök, és a hátamra jön a felkevert meleg levegő. Így valahogy ellehet viselni. De az éjszaka borzasztó. :(

Szerencsére nekem csak annyi gondom van a vizesedéssel hogy a gyűrűim nem jönnek rám.

Mindenkinek Boldog Babavárást kívánok!

32 hkm

2012. jún. 21. 13:35
 5/10 A kérdező kommentje:

Nekem is van egy 3 éves fiam. Nekem annyival könnyebb, hogy napközben bölcsiben van, mert egészen tegnapig dogloztam. De már az sem ment a nagy meleg miatt, így tegnaptól itthon vagyok. Remélem lassan jön majd egy kis enyhülés, mert így ezt nem lehet kibírni. Nem is gondoltam , hogy ennyire meg fog viselni ez az idő!

Mindnkinek kitartást és boldog babavárást kívánok!

2012. jún. 21. 13:48
 6/10 anonim ***** válasza:

30+3 hetes vagyok a lányom 19 hónapos.

Eddig jól bírtam, de ez a meleg kikészít. Éjszaka nem tudok aludni, csak forgolódok, nappal meg folyik rólam a víz:(:(Étvágyam semmi, inni sokat iszok. Szerencsére csak estefelé érzem,hogy kiscit gadadok,de nem vészes.

A lányom novemberi, tehát vele is átvészeltem a nyarat,de nem volt ilyen szörnyű meleg, vagy csak az emlékek szépülnek meg:):)

Jó babavárást mindenkinek!!!!

2012. jún. 21. 14:04
 7/10 anonim ***** válasza:
33 hetes kismama vagyok és reggel korán szoktam elmenni vásárolni a gyerekekkel. Aztán gyors főzés,házimunka, ebéd és pihi bent. (közben néha megy a klíma) Délután 4-5 közt megyünk ki az udvarra,már addigra van árnyék. A medencében (tegnapra lett felállítva,a víz már fel is melegedett benne) pedig majd fürdés és felfrissülés. Amúgy nem vizesedek-dagadok, a vérnyomásom is rendben van. Csak a pulzusom magas néha. Fizikailag egész jól vagyok. Étvágyam nincs,csak inni kívánok. Kitartás neked is és mindenkinek!
2012. jún. 21. 14:17
 8/10 anonim válasza:

Sziasztok! Én eddig egész jól bírtam, de ma vége :( Totál gyengének érzem magam, lelassultam ,semmi nem esik jól, úgy érzem, még a bőröm is fuldoklik :( Viszont a pocaklakóm ugyanolyan eleven, mint máskor :) Csak a fronthatásoknál lustul el :)

Mindenkinek kitartás!

2012. jún. 21. 20:02
 9/10 anonim válasza:
Én a hétvégétől félek, de nagyon. 36 fok?! Még vízparton is harc az árnyékért, hát még így... :-P 29+4 vagyok, és még jövő hét végéig dolgozom, de már nem bírom. 30 fok van az irodában is, és dagad a lábam, ami eddig sosem volt. Iszom, aztán meg persze félóránként pisilek. A lakás is meleg sajnos (panel). Csak abban bízom, ha túlélem a jövő hetet, akkor lemehetek kicsit vidékre a szülőkhöz, ahol hűs a házikó :-) Kitartás, Lányok, mindenkinek.
2012. jún. 28. 10:55
 10/10 anonim válasza:
És megint hőség, éjjel-nappal. Elviselhetetlen :(((((
2012. júl. 4. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!