Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Ti hogy viselitek...

Kismamák! Ti hogy viselitek ezeket a hőhullámokat?

Figyelt kérdés

Én már kezdek megőrülni..izzadok,mint egy ló,pedig állandóan nyitva van majdnem minden ablak,hiába..meddig tart ez még?soha életemben nem voltam izzadós,a kezeim is általában hidegek voltak,most meg forróak,a lábfejeimmel egyetemben..más is küzd ezzel?

26 hkm

2012. jún. 5. 16:00
 1/9 anonim ***** válasza:

Hüh azt hittem csak én vagyok így.Pár napja kezdődött.Ugyan így vagyok,mint te.Mindig jégcsapok voltak a kezeim.Éjjel majd megőrülök,annyira izzadok.Azt hittem a párom fűtt,de most,hogy elment dolgozni és 2 napja egyedül alszok is ez van.Remélem nem tart sokáig...

26hkm

2012. jún. 5. 16:03
 2/9 A kérdező kommentje:
:)) ez aranyos. Én a takaróra fogtam,mert mióta nagyobb a pocakom úgy érzem ki kell sajátítanom a 200x220-as paplant.begyűröm a lábaim közé,a pocakom alá..szegény páromnak meg odadobtam egy pokrócot..:) na de aztán valamelyik nap én aludtam a pokróccal és ugyanez volt..arról ne is beszéljünk,hogy mi a szitu,amikor kocsiba kell ülnöm..műbőr ülések rendesen kifejtik a hatásukat..:D
2012. jún. 5. 16:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Nallam is ugyanez a helyzet!Mindig melegem van!
2012. jún. 5. 16:29
 4/9 anonim ***** válasza:

Én csak szédelgek attól, hogy hol hűvös van, hol meleg. Egy jó tanács: a nagy melegben nem szabad szellőzteti! Csak a meleg járja át a házat! Én ilyenkor reggel és késő este szellőztetek csak. Reggel 8 után ablakokat becsukom, redőnyt leengedem mindenhol. Így ha kint 35 fok is van, bent nincs több 23-nál!!

27 hkm

2012. jún. 5. 17:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát én mindig majd szétfagytam, erre mostanában már a takaró csak a lábam közé kell :-)
2012. jún. 5. 18:58
 6/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem minden bajom van,azt sem tudom mi lenne jó,hogy öltözzek.Hol melegem van,hol fázok.Vége lehetne már ennek a hülye időnek.Álljon be egyformára,mert még a kedvemet is nagyon befolyásolja,jah meg a babámat is.

30hkm

2012. jún. 5. 19:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Én világ életemben nagyon fázós voltam, és szerettem a meleget. Most 21 hetes vagyok, és izzadok. Pedig ennél még sokkal melegebb is lesz a nyáron. Azt pedig végigviszem, úgy látom többé-kevésbé ti is. Ha van ötletetek hogy bírjuk ki várom.

Boldog babavárást!

2012. jún. 5. 19:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Mi vályog házban lakunk, ha kint 35 fok van, bent simán elvagyok hosszú ujjúban meg hosszúnadrágban. Ezért jó a természetes alapú ház. :)

Nekem nem meleg még ez az idő, nem is izzadtam még, mi lesz veletek ha kánikula lesz? 40 fok is lesz nyáron.

Szerintem .. és alkat kérdése.

2012. jún. 5. 21:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak hőhullámaim, már nagyon elegem van. Hol fázom, hol meg szakad a víz rólam. Már csak egy pólóban alszom, a takaró meg félig van rajtam. Borzasztó állapot, sosem voltam izzadós,de most!!

30hkm.

2012. jún. 5. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!