Kismamák, hogy viselitek a hirtelen jött meleget?
Én imádom! :)
Mondjuk engem már semmi nem zavar...38+3 vagyok,Apacsütörtökön hazaér...Egyre közelebb vagyunk az apás szüléshez,a kétévesemnek is jó hogy egész nap kint vagyunk...
Én nagyon élvezem,az sem érdekel,hogy amelegtől vizesedek...
Szia,
velem sincs semmi különös, talán kicsit ingerültebb vagyok a szokásosnál... :-) Tegnap be kellett menni a városba, Tesco - vásárlás stb. eléggé elfáradtam. :S
Itthon a hűs szobában már jobban voltam, a tömeget amúgy sem szeretem, pláne nem babásan :-)
36 hkm
Első vagyok!
Azért az hozzátartozik hogy nekem a 33. hétig ez a terhesség rémálom volt:(Vesekatéterem volt(egész fent avesémben..)Amitől folymaatos húgyúti fertőzésem volt több mint 3 hónapig...Undorító volt,azt hittem belehalok...
Így ezek után lehet érthető,hogy engem már tényleg semmi nem borít ki! :)
Nincs fájdalom,és egyre közelebbállok hozzá,hogy szülés után meggyógyuljon végrea vesém is,ha a kislányomkiköltözik! :)
Szóval azért vannak előzmények:)
33 hetes vagyok, nagyon jól jött a meleg, bár fájdogál a gerincem. Ma naptejjel kifeküdtem napozni, olyan jól esett :) Picit lebarnultam. :)
Bár most biztos megindulnak a szülések, mert frontkor valamiért a picik kivágyakoznak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!