26 hetes kismamák, hogy vagytok, mi a neme, hogy viselitek a terhessége?
Hát, én 25 hetes vagyok, de lányka, és jól vagyunk, köszönjük. :) A terhességet nagyon szeretem, csak iszonyúan ég a gyomrom, és a derekam fájdogál - ami nem csoda, hisz hatalmasra nőtt már a pocim. :) De mikor hullámzik egyet-egyet a hasam, vagy csuklik, és apujával nézzük, ahogy ugrál, akkor ezeket elfelejtem. :)
Te hogy vagy? :) Vagyis, ti hogy vagytok? :)))
Sziasztok!
26+3 hetes vagyok, és első babámat várom. Hasam nekem is elég nagy már most, de nem bánom mert minden rendben van. Nekem kisfiam lesz. Nagyon várom már az érkezését, persze apával együtt. :)
Gratulálok nektek!!!
Szia!
Mi holnaptöltjük a 26. hetet!Nekem sajna ez a terehsségem is komplikált (de reménykedem,hogy cserébe megint csodás természetes szülést kapok)Most vesegondokat okozott a kislányom,és 2 hét kórház lett belőle,meg egy állandó katéter a vesém és a húgyhólyagom között!:(
Előtte16 hét hányás volt!
Node mindegy a kislányom jól van,és ez a lényeg,én meg a sok "betegség" miatt nembleszek bálna! :)Mint az első lányommal voltam! :)
Minden rosszban van cvalami jó!
Kicsit félek,mert 32-34 hét környékén leveszik a katétert (ez egy kisebb műtét,megint)
De reméljükb az nem okoz már olyan tüneteket mikor felkerült!
A kislányom elég nagy amúgy, De a nagyobb lányom is elég nagy méretekkel jött a világra!3950gramm volt és 61 cm!Szóval már a dokim sem lepődik meg a méreteken :)
Nevünk már van Kitti lesz!
Amúgy nagyon boldog vagyok,hogy újból egy kis csöppség rúgkapál odabent! :)Nagyon várjuk az érkezését,én a szülést is!
Mindenkinek sok boldogságot erőt és egészséget kívánok! :)
2 éves kislány és 26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!