Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26 hetes kismamák, hogy...

26 hetes kismamák, hogy vagytok, mi a neme, hogy viselitek a terhessége?

Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 19:13
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Bocsi:)!Terhességet akartam írni:)!Jó babavárást mindenkinek:)!
2012. febr. 1. 19:18
 2/11 anonim ***** válasza:
79%

Hát, én 25 hetes vagyok, de lányka, és jól vagyunk, köszönjük. :) A terhességet nagyon szeretem, csak iszonyúan ég a gyomrom, és a derekam fájdogál - ami nem csoda, hisz hatalmasra nőtt már a pocim. :) De mikor hullámzik egyet-egyet a hasam, vagy csuklik, és apujával nézzük, ahogy ugrál, akkor ezeket elfelejtem. :)

Te hogy vagy? :) Vagyis, ti hogy vagytok? :)))

2012. febr. 1. 19:28
 3/11 anonim ***** válasza:
79%

Sziasztok!

26+3 hetes vagyok, és első babámat várom. Hasam nekem is elég nagy már most, de nem bánom mert minden rendben van. Nekem kisfiam lesz. Nagyon várom már az érkezését, persze apával együtt. :)

Gratulálok nektek!!!

2012. febr. 1. 19:35
 4/11 anonim ***** válasza:
69%

Szia!

Mi holnaptöltjük a 26. hetet!Nekem sajna ez a terehsségem is komplikált (de reménykedem,hogy cserébe megint csodás természetes szülést kapok)Most vesegondokat okozott a kislányom,és 2 hét kórház lett belőle,meg egy állandó katéter a vesém és a húgyhólyagom között!:(

Előtte16 hét hányás volt!

Node mindegy a kislányom jól van,és ez a lényeg,én meg a sok "betegség" miatt nembleszek bálna! :)Mint az első lányommal voltam! :)

Minden rosszban van cvalami jó!

Kicsit félek,mert 32-34 hét környékén leveszik a katétert (ez egy kisebb műtét,megint)

De reméljükb az nem okoz már olyan tüneteket mikor felkerült!

A kislányom elég nagy amúgy, De a nagyobb lányom is elég nagy méretekkel jött a világra!3950gramm volt és 61 cm!Szóval már a dokim sem lepődik meg a méreteken :)

Nevünk már van Kitti lesz!

Amúgy nagyon boldog vagyok,hogy újból egy kis csöppség rúgkapál odabent! :)Nagyon várjuk az érkezését,én a szülést is!

Mindenkinek sok boldogságot erőt és egészséget kívánok! :)

2 éves kislány és 26

2012. febr. 1. 19:41
 5/11 anonim ***** válasza:
69%
Én ma vagyok 26+4 hetes, eddig nagyon jól voltam, engem elkerült a hányás is. Vasárnap óta viszont nagyon sokat keményedek, hétfőn a derekam is fájt. Eddig nagyon ritkán szedtem magnéziumot, hát most rendszeresítek! Kislányom lesz, első baba, és imádom amikor rúgkapál!
2012. febr. 1. 19:50
 6/11 anonim ***** válasza:
69%
Szia! 26+5 hetes vagyok és a második gyermekünket várjuk. Van már egy gyönyörű 17 hónapos kislányunk és most kisfiút várunk! Elég nagy már a pocakom, én a gyomorsavval küzdök illetve sokszor fáj a derekam és a medencecsontom. Én nagyon szeretek terhes lenni, de jóval nehezebb mint az első.
2012. febr. 1. 20:05
 7/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok:)!Én 26+2 hetes vagyok, második babánkat várjuk!Az 5 éves lányunk után, most végre kisfiú érkezik hozzánk, de nagyon nem egyszerű a terhesség, meg van rövidülve a méh nyakam 2 ujjnyira, de ez nem lenne annyira gáz,a fiatalúr faros, ami már elég kellemetlen, a gyomorsavról meg ne is beszéljünk:)!De kitartást sorstársak, minden nappal közelebb vagyunk a célhoz:)!Boldog babavárást mindenkinek:)!
2012. febr. 1. 21:18
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én is 26+2hetes vagyok, a harmadik csemeténk is szintén kukis lesz:) Az első két terhességem problémamentes volt, na most ezzel a terhességgel minden előjött ami csak jöhetett. Vérzés, görcsölés meg ilyenek. Szedek a keményedésekre magnerotot, a pocakom hatalmas, fáj a derakam és a medencecsontom. A méhnyakam nekem már a 20héten meg volt rövidülve, hát most kíváncsi leszek mit fog mondani a dokim a 28hetes méhszájvizsgálaton. Az én drágám is most jelenleg faros a múltheti 4D-n mondta a doki. De sebaj, bízom benne, hogy még van elég ideje megfordulni. Kedves kérdező, megkérdezhetem hogy te mikorra vagy kiírva?
2012. febr. 1. 22:06
 9/11 agleh ***** válasza:
100%
Sziasztok!26+6 hetes terhes vagyok, IMÁDOM a pocakomat ami jó nagy már, szerencsére teljesen problémamentes volt a terhességem, első babánkat várjuk, de nem tudjuk a nemét, szégyenlős a mi picikénk eddig nem mutatta magát, de már nagyon kíváncsiak vagyunk rá. A héten kezdett el keményedni a pocak. Mindenkinek boldog babavárást!!!
2012. febr. 2. 09:05
 10/11 anonim ***** válasza:
26+5 hetes vagyok.szerencsére problémamentes a terhességem,leszámítva egy-két keményedést,és derékfájást.na de ez legyen a legnagyobb gondom.kislány lesz.van már egy 21 hós kislányom.Vivien lesz a neve.szüléstől rettegek,mivel már tudom mi vár rám,és az első nem lett meg egykönnyen.a méhnyakam nekem már az elejétől rövidebb,2 újjnyi.de mondta a dokim h ez 2. vagy többedik terhgességnél természetes,szóval nem aggódok.pocim nem nagy,de így is okoz némi gondot alvásnál meg cipőfelvételnél.a 18 hetes uh-ot 19+2 hetesen csinálták meg,akkor már be volt fordulva a kisasszony,és azóta is úgy van.remélem nem fog visszafordulni.boldog babavárást mindenkinek.
2012. febr. 2. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!