Ki mit kíván mostani terhessége alatt?
Figyelt kérdés
Nálam a Medve sajt és a kóla van porondon :)2012. jan. 12. 11:09
1/22 anonim válasza:
citrom minden mennyiségbe!
Kolát csak mértékkel igyál az nem tesz jót, és is amikor megkívántam akkor egy féldoboznyit ittam a többit a párom itta meg :D
2/22 anonim válasza:
Szinte semmit. esetleg kaukázusi kefír aszalt ananásszal, meg citromos víz:)
3/22 anonim válasza:
Én a pizzáért vagyok megőrülve. És utána egy jó nagy pohár cola. Én ha megkivánom meg is iszom. Heti egy-két pohár colátol semmi baj nem lesz. Maximum a baba lesz aktivabb.
4/22 anonim válasza:
Én a 14. hét körül mekis sültkrumplira vágytam, 3 napig minden este ettem-nem volt fogyós, de már elmúlt, most éppen a knorr levesekre vagyok rákattanva meg a nutellára. Azért persze nem kilószám zabálok :)
17 hkm
6/22 A kérdező kommentje:
A kefír ananásszal, az nem gyenge :))
Kevés kólát iszom, de enyhíti a hányingert, ami jól esik.
Mivel a kávéra gondolni sem tudok, így a kevés kóla szerintem nem árthat.
2012. jan. 12. 11:56
7/22 anonim válasza:
A kólát én is kívántam,már nem. A hányingert csökkentette nekem is. Én most az édes ízeket kívánom nagyon. 10hkm.
8/22 anonim válasza:
Olajbogyót magában, utána jöhet a túró rudi. Oda vagyok ezekért a sz@r cukros üdcsikért én is (kóla, őszilé). Máskor sosem iszom ilyesmit, most, ha megkívánom, igen, de én is odafigyelek a mértéktartásra. Rengeteg tejet iszom. Ja, és meggybefőtt töménytelen mennyiségben!
9/22 A kérdező kommentje:
Olyan furcsa, hogy megkívánok valamit (pl. tegnap a kovi ubit), aztán ha megeszem, hányingerem van tőle. Akkor meg miért kívánom :)
2012. jan. 12. 12:36
10/22 anonim válasza:
Én a gomba, bármilyen formában, a citrom, meg a kígyóuborka!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!