Van olyan, aki Utrogestanr szedett terhessége elején, és nem lett semmi gond?
3 gyereket hordtam ki Utrogestannal, kettőt vetéltem el mert nem kaptam meg időben.
Hidd el, segít ez a gyógyszer.
Nekem is segített a gyógyszer,volt már egy vetélésem,és ennél a terhességemnél is vérezgettem,barnáztam.3*2-t használtam a 13.hétig,utána semmi baj nem volt.Már 16 hónapos a kisfiam.
Ha még terhes leszek,barnázás nélkül is kérni fogom.
Gratulálok,és szorítok hogy minden rendben legyen.:)
Két vetélés után a 3.pozitív tesztnél azonnal elkezdtem szedni, és így is pecsételtem jó pár napig.
De ez a Baba már elmúlt 9 hónapos :-)
én a 3. terhességemnél 6+6hetesen voltam először dokinál, és mondta, hogy vérömleny van a baba mellett, szedjem az utrogestant napi 2*1-et, lehet barnázni is fogok- mert addig nem volt semmi jele ennek a vérömlenynek.
nem barnáztam egyáltalán 9hetesen mentem kontrollra, és már elmult minden, nem is kellett tovább szedni.
Minden jót neked, drukkolok az ikrekért!! majd írd meg, hogy mennyi a baba!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!