Nem gond, hogy fahéjas-almás teát ittam?
Figyelt kérdés
Még csak 8hetes vagyok és nem tudtam erről, de most olvastam, hogy a fahéjtól el lehet vetélni, jajjj én ezt nem akartam, ha tudtam volna, nem ittam volna. Most ez tényleg igaz? Egyenlőre nem érzek semmit, jól vagyok teljesen, de ha ezt megússza a picikém, akkor többé nem iszom azt a teát!2011. dec. 30. 23:34
1/7 anonim válasza:
Ha a fahejtol mindenki elvetelne, akkor bezarhatna az osszes abortuszklinika.
Elvezd a terhesseged es ne gorcsolj ra mindenre!
Boldog babavarast!
2/7 anonim válasza:
Őőőő...ezt most komolyan kérdezed...?
3/7 anonim válasza:
Ez most komoly? Aranyos vagy hogy így aggódsz,de feleslegesen stresszeled magad!
Konkrétan erről még nem halottam,de ha így lenne most nekem sem lenne meg a kislányom.
Gondolom nem egy vödörrel ettél meg!
4/7 anonim válasza:
Te ezt komolyan elhiszed? Szerintem kilószám kéne fahéjat enned, hogy akármi bajod lehessen, de az nem csak a terhes nőknek árt. Én erről a butaságról nem hallottam, de a fahéjat nagyon szeretem, karácsonyra is almatortát sütöttem és nem is sajnáltam belőle a fahájat, de számtalanszor ettem más fahéjas dolgot is mióta terhes vagyok :)) A teában meg minimális mennyiségű van, sőt lehet hogy csak aroma, nem is igazi fahéj, de jobban járnál ha az eredeti fűszer lenne és nem mesterségesen előállított ízesítés. Ha már most ilyen parás vagy mi lesz veled az elkövetkezendő hónapokban??? Lazíts és nem kell minden hülyeséget elhinni! Kicsit hagyatkozhatsz az ösztöneidre is!
5/7 A kérdező kommentje:
:D Most én is nevetek magamon, mert ahogy visszaolvastam a saját kérdésemet, tényleg kicsit talán túlspiráztam a dolgot. De amúgy komolyan kérdeztem mert visszamenőleg nem tudom már hanyadik oldalon volt egy ilyen kérdés és írta az egyik kismama, hogy a védőnője tiltotta a fahéjtól és a fahéjas dolgoktól. Na azt elolvastam, aztán beugrott, hogy kb fél liter fahéjas-almás teát ittam ma este. De persze, tényleg kicsit hülyén hangzik, úgyhogy nem fogok ezen görcsölni. Bocsi a nyafogásért és köszi a válaszokat lányok:) Jaj néha már annyira túlreagálja az ember terhesen a dolgokat, mintha dilinyós lenne:)
2011. dec. 30. 23:46
6/7 anonim válasza:
Ne görcsölj ilyeneken, edd és idd ami jól esik (persze nem az alkoholra értem) én ugyanugy teázok minden nap, mindig másmilyet, néha kávézok is, és egy-egy korty energiaital is leszalad nagy ritkán, ha megkívánom miközben a párom issza. :)
Üdv: 32 hkm
7/7 anonim válasza:
Egy esti jó kis fahéjas szilvásgombóc perti után másnap elment a baba. Egyáltalán nem állítom, hogy ettől volt, de én babásan soha többé nem eszem fahéjat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!