Ez okozhat problémát?
Figyelt kérdés
Ma töltöttem be a 36.-hetet és ma voltam tanácsadáson, a védőnő szerint eléggé vizesedik a lábam és a vérnyomásom sem a tökéletes gyógyszer mellett sem (alapból magas vérnyomásos vagyok)azt mondta ha jövő hétig nem fogyok le 2 kg-ot akkor gondok lehetnek ezalatt pontosan mit érthetett??Lehet hogy majd csak császárral szülhetek,vagy hetekkel a szülés előtt be fektetnek vagy akár meg is indíthatják a szülést ez miatt?És pontosan ha diétázom mit ehetek??(háztartási keksz,alma,mandarin,zöldségek,ezek gondolom mehetnek?meg a joghurtok (aktívia)és kefirt,tej???2012. jan. 5. 13:59
1/8 anonim válasza:
Én egy dokival beszélnék, hogy ő mit gondol, mit lát rajtad.
Ha baj van, akkor előbb beindítják nálad a szülést. Ha nagy a veszély, akkor megcsászároznak.
Diétával kapcsolatban nem tudok tanácsot adni. Nem mondta a védőnő, hogy miket ehetsz?
Szerintem konzultálj egy orvossal.
2/8 anonim válasza:
Barátnőmet császározták a 38. héten magas vérnyomás miatt és ő is eléggé vizesedett.
De szerintem is lásson egy doki téged inkább!
3/8 A kérdező kommentje:
Csak egy hét múlva pénteken megyek a fogadott dokimhoz.Csak azt mondta hogy mit ne egyek és ennyi :( Azért köszönöm !!!
2012. jan. 5. 14:08
4/8 anonim válasza:
vizeletben nézett fehérjét? Amennyiben van, és tartósan magas a vérnyomásod, akkor toxikózis miatt befektetnek és igen, már elég közel vagy a kiírt időponthoz ahhoz, hogy már csak ketten jöhessetek ki a kórházból. Engem a 36. héten fektettek be, 38. héten megindították a szülést, mert az nst-n rossz volt a baba szívhangja. Közölték is a befektetésnél, hogy ilyen értékekkel ne várjam, hogy még állapotosan kiengednek. Pedig egy 16 hónaposom is várt otthon. Ilyenkor naponta uh, napi 2 nst, vérvételek, állandó fehérje ellenőrzés a vizeletben, napi 5 vérnyomásmérés.
5/8 anonim válasza:
Szerintem tartsál sima szénhidrát diétát. Ami tilos az a cukor, cukor tartalmú ételek és méz. Szabad enni sok gyümölcsöt (magas szénhidráttartalmúakat kerüld pl. banán), zöldséget és húst minden mennyiségben. Minimál kenyér, rizs, tészta. Ezzel simán leadhatsz 2 kilót szerintem.
6/8 A kérdező kommentje:
Fehérjét szerencsére nem talált , a vérnyomásom is 140 alatt van hogy szedem a gyógyszert napi 2 szer a lábam pedig 3 nap alatt lett ilyen sajnos :(
2012. jan. 5. 14:12
7/8 anonim válasza:
ok, állandó (legalább 3 naponta) fehérjeellenőrzés, és szénhidrátdiéta, só kerülése, fehérliszt, fehérkenyér kiiktatása, gyümölcsök közül banán, szőlő most ne legyen, sok zöldség, főleg azok, amiket nem kell számolni (hüvelyesek, sárgarépa számolandó ch), krumpli helyett basmati rizs és nézz meg néhány 160 grammos szénhidrát diétával foglalkozó oldalt, sok hasznos tanácsot találsz rajtuk. Amennyiben pedig mégis megjelenik a fehérje a vizeletben, akkor nem a doki időpontjára várni, hanem mielőbb felvenni vele a kapcsolatot.
8/8 anonim válasza:
A sóóó kerülése a legfontosabb, mivel ha nem viszel be sót akkor a víz lemegy rólad!!!!Síma krumpli íztelen főtt krumpli meg spárga hajtja a vízet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!