Ki mit kíván mostani terhessége alatt?
Eleinte édesség minden mennyiségben. Csoki, süti.. Utána átálltam a gumicukorra, pedig sosem volt a kedvencem.
Volt nekem is pizza-meki-gyros időszakom, ezek a mai napig bármikor lecsúsznának.
Aztán jött egy gyümölcsmánia, kivi, mandarin és narancs első sorban, ez még mindig tart, csak utálom pucolni, mivel nincs nyár, ezért mindnek olyan vékony, tapadós héja van.
Az a baj, hogy ezek ilyen kizárólagos dolgok, tehát nem ezt meg azt is, hanem kizárólag ezeket enném...
Eddig kereken 2 kg-ot híztam.
21 hkm
nekem kétnaponta más a favorit (általában mindig olyan, ami nincs itthon)
Kezdtem a hagymás rostélyossal, megvesztem érte, aztán gyümölcssaláta, ebből csináltam nagy lavorral, a felét megettem utána undorodtam tőle, jött a gyros, azt is ettem pár napig, most csontleves palacsintatésztával a nyerő nálam, de nem házilag legyártott kell, hanem éttermi...nem vagyok normális az tuti...
Nálam 3 hétig a chillis bab volt a favorit. 3 naponta főztem egy lábassal, mert elfogyott. Olyan csípősen, hogy kifelé jövet is csíp. A végén tejföllel ettem :D
És minden adaghoz 1 pohár hideg kóla...
A legutolsó fazéknál már hánytam tőle :D
Most mandarinos korszakban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!