Diabéteszes kismamák ti hogy viselitek a diétát?
Kitartás, én utólag jól szórakoztam azon, hogy amikor nagyon éhez voltam, almát ettem szalonnával:)
Viccet félretéve, ki lehet bírni. Nekem nem terhességi diabéteszem volt, hanem 2-es típusú van. Néha így nehezebb tartani a diétát, mint amikor odabenn volt a baba, és az Ő érdekeit is figyelembe kellett vennem. Nekem az erőt adott. Most hamarabb elcsábulok, aztán meg félek megmérni a cukromat. Rendszert azért most se csinálok belőle.
Gondolj arra, ha jól tartod a diétát, akkor nem lesz semmi baj a babáddal, akár olyan tökéletes cukorértékkel is megszülethet, hogy nem kell neki cukorpótlás.
Szia!
GDM-es voltam. Anyukámnak picivel előtte derült ki a diabetesze. Szegény, rosszabbul viselte mint én (mármint azt, hogy ÉN is...)
A diéta nem okozott gondot.
Ami rosszul esett, hogy kolléga, aki mellesleg rokon is - a fia cukorbeteg - , megjegyezte, hogy legalább én is megtudom, milyen is az... Pedig én soha egy szóval nem bántottam volna meg se őt, se a kisfiát...
A kislányom 15,5 hónapos. Bár már kell diétáznom, most is igyekszem elkerülni a "szénhidrátbombákat". Na jó, néha azért elcsábulok... :)
Kedves első válaszoló!
A Te diétádról anyósom jut eszembe (a saját háziorvosa is elnevette magát rajta). Az Ő diétája így nézett ki: kefír... szalonnával. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!