39 hetes kgy vagytok ismamak! Miujsag? Hogy vagytok hogy viselitek? Izgultok mar?
Hát én mindkét gyerekemet a 38-on szültem, így erről már nem tudok beszámolni. :o)
Viszont az utolsó időket mindig nehezen viseltem, főleg másodszor.
Szóval kitartás, már nincs sok hátra!!!
Szia! Én most a 38+2 hétben járok, de már nem bánnám ha menni kellene szülni :) Egyáltalán nem félek, első baba lesz és kislány :)
Neked kisfiú vagy kislány?
Minden nap mosok, vasalok, takarítok, lázasan készülök, hogyha éppen ma születik meg, minden a helyén legyen :)
Szia!
Én 38 + 1 hetes vagyok és én is úgy vagyok mint te.Képes vagyok pillanatok alatt egy kis semmiségen felkapni a vizet..Bár hál`Istennek ez ritkán fordul elő és rövid ideig tart,de sokszor én is elgondolkozok azon,hogy vajon ez én voltam?!
Én is már nagyon várom a végét főleg,hogy már sehogy nem jó..Aludni is csak félig ülő helyzetben tudok.Minden lépés fáj,mert annyira lent van a bébim,hogy majd leszakad a hasam...
És ráadásnak még itthon van a 3 éves kislányom is:) De holnap már kezdi az ovit,így kicsit több időm lesz pihenni..
Kisfiú vagy kislány a pocaklakód?
Nekem kisfiú!:)
Kitartást és könnyű szülést mindenkinek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!