Hogyan viselitek ezt a rohadt nagy meleget?

Én örülök neki, mert ha nem örülök, akkor is meleg van. :)
Strandra miért nem mész ki?
Talán ott jobb, hideg vizes medence - utána egy árnyas fa alá beülsz egy jeges teával.... :)

Téglaház. Ha nem nyitjuk ki az ablakot, akkor tartja a hűvöset... redőnyök félig leengedve. Még a ventit se kapcsoltam be tegnap sem.
Utcán meg igyekszem minél kevesebbet tartózkodni. esetleg tehetsz egy vizes türcsit a nyakadba, az is hűsít :)

Hűha! Ennyire nem bírjátok?
Meglepő. Apukám és a párom is ilyen időben kinnt vannak a napon, fém is meg a beton is dobja a meleget, plussz 20 fokot is dobhat a melegen. Lehet Őket kéne megkérdezni mi a praktikájuk!
Én elvagyok a panelban is a kertben is. Jól levizezem magam, bikiniben teszek veszek és kész. Tervezzük, hogy veszünk valami kismedencét és abban fogunk esténként üldögélni!
22/N

Én sem bírom, akkor már inkább fagy, de a hőség mindig megártott. Többször volt napszúrásom, tavaly meg már azt hittem hőgutát kapok :P Mostanában egész jól bírom: nap közben házban vagyok, itt hűvösebb van, 3x-4x langyos-hideg vízzel zuhanyzok és a hidegvizes törölköző is bevált, vagy ha olyan helyzetben vagyok h nem tudok törölközőzni akkor csak hideg víz a nyakra-karra-lábra.
A hideg vízben fürdést nem próbáltam, csak zuhanyozni szoktam, de lehet kipróbálom majd h vizet engedek és néha néha belemerülni 10 percre a kádba, szerintem jól lehűt.

Én imááádom ilyen idő kéne egész évben :D Amúgy csak a hájasak nem bírják, fogyjatok :P:P
18/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!