Kismamák, hogy viselitek a nagy meleget?
Figyelt kérdés
én ugyan még nem vagyok kismama de már nagyon szeretnék:)mennyire hat ez a meleg a terhes szervezetre?2010. júl. 13. 15:14
1/11 anonim válasza:
Hamarabb fáradsz,jobban is izzadsz,de szerintem ki lehet bírni.
7hós
2/11 anonim válasza:
25+3 hetes vagyok de SEHOGY!!!!brutál meleg van, itthon vagyok, apránként csinálom a dolgaimat, és így is kivagyok....
3/11 anonim válasza:
Őszintén szólva én nagyon kínlódom ebben a hőségben. :(
37 h km
4/11 anonim válasza:
Szerencsére tök jól elvagyok, nem érzem nehezebbnek, mint amikor nem voltam pocakos. De az tuti, hogy inkább bent a szobában, lehúzott redőnyökkel jobb, mint kint. Ott nem bírnám azért sokáig!
28 hetes pocakos
5/11 anonim válasza:
A 37 hetes pocóson nem csodálkozom:-).Amúgy is stresszes,hogy nem tudni mikor jön a baba...
6/11 A kérdező kommentje:
annyira sajnállak titeket!de kitartás minden kismamának!!!!
2010. júl. 13. 15:32
7/11 anonim válasza:
aranyos vagy nagyon,. én 30 hetes leszek és hatalmas a pocakom, már most azt hiszik hamarosan szülök. dolgozom irodában ahol se légkondi se huzat, csak a ventilátor, így alig várom hogy végre hazaérjek és bevágjam magamat a zuhany alá. többször mosom meg a kezemet, arcomat, jégkockát teszek a vizembe és azt szorongatok a kezemben, csuklómnál....mondanom sem kell sokat nem használ. de már nem sok van hátra, és nem dolgozom tovább.
8/11 anonim válasza:
Bár még csak 15. héten vagyok, tehát a hasam még nem olyan nagy, de nagyon féltem a melegtől, mert nagyon nem szeretem. Ennek ellenére eddig minden ok, itthon, kicsit besötétített lakásban, medence a teraszon :) sok jéghideg tea. De a meglévő 4 gyerek mellett nincs is lehetőségem ezen gondolkodni, szerencsére. Holnap megyünk nyaralni, marha meleg lesz, de remélem az úszkálás és a sok zuhanyzás enyhíti a meleget. KITARTÁS!!
9/11 anonim válasza:
Semmi különösebb gondom nincsen, nyár van, ezzel együtt jár a hőség. Régen is volt, túl kell élni.
10/11 anonim válasza:
Soha nem szerettem a kanikulat.raadasul nagyon meleg a lakasunk kb 30 fok van nalunk.Nagyon varom a lehulest.
30 hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!