Frontérzékeny kismamák hogy vagytok? Hogy viselitek ezt az állandó front jövés menést? Írjatok!
Én a meleg frontokor is és a hideg érkezésekor is begörcsöltem másfél héten belül. Nem jól viselem, a külső méhszáj is kinyílt egy ujjnyira... :(
Én aug. 18-ra várom a kicsikénket, jó lenne, ha valóban akkor jönne!!! :S
Utálom, hogy ennyire megvisel az időjárás, de speciel én tobzódom ebben a hűvös időben, éjjel meztelenül aludtam, és nagyon élveztem!
De tudjuk jól, a nyár nem erről fog szólni. Addig is élvezem!
Ha pihensz jó sokat, az garantáltan csak segít! :)
29 "heteske" :)
Sziasztok!
Úgy látom kit így, kit úgy, de azért levernek a frontok. Hát ez nagyon nem jó! Aki migrénnel küzd, nem próbált még homeopátiás szereket? Azt mondják nagyon hatásos. Míg nem voltam terhes, nekem is volt migrénem, azóta lekopogom nincs. Bár azt jobban el tudnám viselni, mint ezt az egész napos levertséget, vérnyomás ingadozást és szédülést, mert így mozdulni sem lehet.
Köszi az eddigi válaszaitokat! Kitartást Nektek, boldog babavárást és könnyű szülést!
16:18 vagyok! 12.hétig volt migrénem, majd a 2. trimeszterben egyáltalán nem fájt a fejem, még szimplán sem. Életem legboldogabb időszaka volt. 3. trimeszter kezdetén visszajött és nem tudok vele mit kezdeni. Homeósat most nem próbáltam. Abban bízom,hogy esetleg a szülés után elhagy a migrén!!!:)
Nektek is minden szépet és jó egészséget!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!