Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Frontérzékeny kismamák hogy...

Frontérzékeny kismamák hogy vagytok? Hogy viselitek ezt az állandó front jövés menést? Írjatok!

Figyelt kérdés
Bár mára már nem mondtak frontot, de ma még jobban szédülök, mint tegnap. Bár tegnap sem voltam túl jó, mert ha nem fekszek le, igen össze is esek. Ezen csak a pihenés és ágynyugalom segít? Vagy van más módszer is? Mert októberig még jön egy két front. 22hkm.
2011. máj. 29. 11:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Én extrán front érzékeny vagyok és kedden töltöm a 31.-ik hetet. Hát sokszor úgy érzem hogy felrobban a fejem, állandóan álmos vagyok ha meg nem akkor nagyon hisztis. Mostanában ráadásul még a derekam is rendesen elkezdett fájni pedig nem híztam sokat 6 kilót. De legalább tudom hogy megéri a szenvedés a fiamért.
2011. máj. 29. 12:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Én a meleg frontokor is és a hideg érkezésekor is begörcsöltem másfél héten belül. Nem jól viselem, a külső méhszáj is kinyílt egy ujjnyira... :(

Én aug. 18-ra várom a kicsikénket, jó lenne, ha valóban akkor jönne!!! :S

Utálom, hogy ennyire megvisel az időjárás, de speciel én tobzódom ebben a hűvös időben, éjjel meztelenül aludtam, és nagyon élveztem!

De tudjuk jól, a nyár nem erről fog szólni. Addig is élvezem!

Ha pihensz jó sokat, az garantáltan csak segít! :)

29 "heteske" :)

2011. máj. 29. 15:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Hali! Én egy 15 éve migrénnel küszködő, 36+4hkm vagyok! Szerda éjjeltől péntek reggelig iszonyat migrénem volt, több gyógyszer és injekció után majdnem kórház lett a vége. Ráadásul egy ujjnyira én is nyitva vagyok, remélem még azért ezt a pár hetet kihúzzuk együtt!:)) Első babám, úgyhogy nagyon aggódom! De pár hét és boldog anyuka leszek!!! :)))
2011. máj. 29. 16:18
 4/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Úgy látom kit így, kit úgy, de azért levernek a frontok. Hát ez nagyon nem jó! Aki migrénnel küzd, nem próbált még homeopátiás szereket? Azt mondják nagyon hatásos. Míg nem voltam terhes, nekem is volt migrénem, azóta lekopogom nincs. Bár azt jobban el tudnám viselni, mint ezt az egész napos levertséget, vérnyomás ingadozást és szédülést, mert így mozdulni sem lehet.

Köszi az eddigi válaszaitokat! Kitartást Nektek, boldog babavárást és könnyű szülést!

2011. máj. 29. 17:18
 5/5 anonim ***** válasza:

16:18 vagyok! 12.hétig volt migrénem, majd a 2. trimeszterben egyáltalán nem fájt a fejem, még szimplán sem. Életem legboldogabb időszaka volt. 3. trimeszter kezdetén visszajött és nem tudok vele mit kezdeni. Homeósat most nem próbáltam. Abban bízom,hogy esetleg a szülés után elhagy a migrén!!!:)

Nektek is minden szépet és jó egészséget!!!

2011. máj. 29. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!