Hogyan viselitek ezt a rohadt nagy meleget?

Itt benn elviselhető, régi házunk van, az meg benn tartja a hűvös levegőt. Ha van némi szél, akkor kereszthuzat. Lenge ruhában vagyok, sok vizet iszok, vagy fagyasztott joghurtot eszek (isteni*.*)
Ha bemegyek a városba, akkor már neccesebb, főleg a 20 perc a buszon, ott tényleg meg lehet gyulladni, mert természetesen az ablakok nem nyithatók:) Mindig van nálam egy hajfénysprének álcázott flakon hideg vízzel, amivel le tudom spriccelni a bőröm, ha melegem van. Plusz persze lenge ruhák, minél kevesebb, annál jobb, rengeteg víz, és persze naptej.
Egyébként érdemes mentateát kortyolgatni, mert nagyon jól felfrissít!

Ln azért örülök, hogy meleg van:P Persze, néha majd meg főlök, dehát ha hideg van, akkor meg az a baj:))
Most éppen egy hosszított ujjatlan felsőt hordok ruhának, tehát a ruhán is elég lenge, esetleg néha bikiniben vagyok. Sokat iszok (bár máskor is-de most még többet), megy a ventilátor a szobámban (bár most nem, mert egyik nap le kellett vinnem és még nem hoztam fel). De a klíma éppen be van indítva (pont a szobám mellett:P)
Amúgy meg tegnap voltunk fürdőbe családdal, de barátnőkkel sokat megyünk ilyen szabadstrandra (Duna: biciklivel, vagy van egy tó a közelbe: oda azért autóval)
Meg legalább ha végképp unatkozok, kimegyek az udvarra, árnyékba, olvasok/zenét hallgatok, vagy a napra megyek, ha napozni van kedvem. Persze elengedhetetlen valami hűsítő ital:D +szoktam csinálni, ha nincs itthon jégkrém hogy egy joghurtba teszek egy kiskanalat, lefagyasztom és voala JÉGKRÉM:D
Meg barátnőméknél van medence, néha odamegyünk még:))
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!