Fogamzásgátló mellett teherbe estem, most mit csináljak? 18/L
Mindenképpen mondd el a szüleidnek! Az én lányom csak pár évvel idősebb mint te, ezért megpróbállak megérteni és az anya szemszögéből segíteni neked. Sajnálatos ami történt, ez tényleg egy véletlen, nem vagy felelőtlen, tényleg nem tehetsz róla. Bennem még az is felvetődött, hogy mióta lehetsz terhes? Mert tablettától akár még mensid is lehetett közben. Nem akarlak rábeszélni babára, de látom értelmes fiatal csajszi vagy, úgyhogy javasolnám gyorsan megtudni a terhesség korát és anyuval megbeszélni, hogy mi legyen tovább. Még az is megtörténhet, hogy ők fogják javasolni, hogy tartsd meg. Ha ezt a lépést a tudtuk nélkül teszed meg 18 évesen is, lehet egy életre csalódni fognak benned, és hidd el sokáig lesz még rájuk szükséged és nem csak az anyagiakra gondolok itt :) Tudok példát arra, hogy a csajszi a nőgyógyásztól abortusz engedéllyel jött ki és a család nem engedte elvetetni a babát, ma 2,5 éves kislány és mindenki kedvence :) Amúgy én 19 éves voltam mikor a lányom megszületett és nem bántam meg nagyon jó barátnők vagyunk(nincs az a gólyatábor, ami több lett voln a családomnál :P)
Nagyon szorítok neked hogy okosan dönthess végül.
persze modt már nyugodt vagy mert már tudod mi fog történni.Persze majd megváltozik ez fogsz örülni ...
nagyon jó hogy melletted állnak a szüleid,párod igazi jó családod lehet,gratulálok kismama!!és te is ezt szeretnéd?
L/30
Igen fog változni.Most még nem készültél fel,furcsa neked,nem tudod elképzelni milyen lesz.De hidd el,amikor elkezd nőni a pöttöm ott a pocidban minden meg fog változni.Amikor majd hatalmasat beléd rúg:D Szuper dolog a terhesség,az anyaság,és jól teszed,hogy megtartod.Látod,milyen jó,hogy elmondtad a szüleidnek?
Gratulálok kedves kismama/leendő anyuka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!