Ti is nehezen hittétek el?
amig nem láttátok meg Uh hogy terhesek vagytok?
én már alig várom hogy az orvos is lássa és megnézzük UH első vizsgálat ma töltöttem be az 5 dik hetet
Ezzel mi is ìgy voltunk a párommal :-)) . Ő lesz a harmadik gyerkőcünk és olyan hihetetlen volt,hogy elsőre összejött,hogy 8 teszter csinàltam biztos ami biztos alapon :-) . Főleg,hogy nem volt semmi terhes tünetem a mellfeszülésen kívül :-) .
Nyugi már nem kell sokat várnod és megláthatod a babádat az UH-n :-) .
Szívből gratulálok és boldog babavárást nektek :-)
15hkm
:-) de cuki vagy!igen nehezen nagyon lassan telt az idő!Viszont most meg azt nem tudom elhinni hogy bármikor 3-an lehetünk...
37hkm
Nekem lassan egy éves a lányom, de még most is alig hiszem el, hogy tényleg a miénk ez a csoda! :)
Így voltunk mi is!
Boldog babavárást Nektek!
Mind a 3x illetve 4x :-)
Az első hetekben fel sem fogtam hogy babás vagyok,az uh-n is nehezen. Igazán kismamának pedig akkor éreztem magam,amikor már gömbölyödött a pocakom,és mocorogni éreztem a bennem növekedő,fejlődő kicsit.
Boldog babavárást,egészséges kisbabát!! :-)
Üdv: 3 lányos,7 hkm.
Szerintem ezzel mindenki így van, de természetes :)
Én a tesztek után sem hittem el, aztán az első UH, ahol csak egy kis szürke pacát láttam, de nagyon büszke voltam :)
Elöször a 12hetes UH-n tudatosult bennem, de akkor már cuki formás :) Aztán a következő nagy élmény az volt mikor elkezdett mocorogni... tényleg egy csoda, és imádom akkor is ha néha lerúgja az oldalam.
Apa mindig kérdezni h nem fáj? Olyan mint egy kis ufo :) Mondom nem fáj, de majd ha kijön ezért cserébe jól beleharapunk majd a kis fenekébe :D
24+3hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!