Terhes kismamik nektek is nehezen indul a reggeli koránkelés?
Amig meg nem iszom a reggeli tejeskávémat, hozzám se lehet szólni, olyan kába vagyok.
A férjem meg apró-cseprő dolgokért belémvesz, így olyan rosszul indulnak a napok:( Nem érti meg, hogy terhesen másképp alszik egy nő, nem ugyanolyan pihentető az alvás, mint nem terhesen.
Korán kell kelni , mert 2 ovis gyerekem van.
Szerintetek bennem van a hiba?
Húha, nekem még csak egy Manóm van, viszont Én terhesen reggel 4:30-kor keltem és este 10 körül feküdtem szinte mindennap, ráadásul volt, hogy hajnalig tévéztem, mert nem bírtam elaludni. Tele voltam energiával!
Viszont most még nyárig együtt lakunk a sógornőmékkel és a kisfiúk szeptemberben kezdte az óvodát. Addig a fiam 10-ig aludt, most, hogy reggel megy az unokatesó óvodába, így a kicsi felébred mindig a hangjára. Ritka az amikor 8-ig alszunk. Bevallom Én is nehezebben kelek fel.
Például ma is felébredtünk 7-kor, a kicsi egész délelőtt nyűgös volt, dörzsölte a szemét, el is aludt fél 12-kor!
Benned nincs semmi hiba, természetes, hogy fáradt vagy, hisz ott a másik 2 kicsi is. Férjed lehetne kicsit jobban tekintettel Rád és a pocakban lévő babátokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!