Ha az első baba nehezen sikerült akkor a második is nehezen fog össze jönni?
Figyelt kérdés
Első babámmal 2 év után sikerült teherbe esni Clostilbegyttel.Most is ugyanolyan rendszertelen a mensim,mint volt.Ha szeretnénk 2. babát ő is nehezen fog össze jönni?Ismerve az előzményeket a doki hamarabb felírja a Clostit?2012. ápr. 3. 17:50
1/8 anonim válasza:
Saját tapasztalatom szerencsére nincs, de a barátnőmék 4 évig próbálkoztak, mire összejött a kislányuk. Lilike 2 éves volt, mikor minden gond és erőlködés nélkül barátnőm terhes maradt a kisfiával...
2/8 anonim válasza:
Nem biztos, anyuméknak pl. én hat év után sikerültem, azután a tesóm már fogamzásgátló mellett 9 hónappal a szülés után csúszott be (óriási örömükre egyébként, hiszen fel voltak rá készülve, hogy lehet nem lesz több baba), az öcsém pedig azonnal, ahogy elkezdtek próbálkozni. :)
34 hetes km
3/8 anonim válasza:
Én 2 hete szültem. 3 évet vártunk rá. Most pont ezen gondolkodunk, hogy akkor mostmár védekezni kellene? Mert nagyon hamar még nem akarok kistesót.
4/8 anonim válasza:
első babám,15 hónapnyi próbálkozás után sikerült.a második első próbálkozásra.
36 hetes km
5/8 A kérdező kommentje:
Én 4 hónapja csak felmerült bennem ez a kérdés.Természetesen védekezünk,mert nem szeretnénk ilyen hamar kistesót.
2012. ápr. 3. 18:09
6/8 ZsZs27 válasza:
Egy ismerősömnek nehezen jött össze az első. Még nem töltötte be az 1 évet a kicsi, elkezdtek próbálkozni a tesóval, hátha az is nehezen jön össze. Hát nem. Elsőre összejött, ráadásul ikrek lettek. Hát nem irigylem. Nekem mázlim volt, clostyval ikreim lettek, bár 3 évet vártunk mire összejött. Nem törvényszerű, hogy a második is nehezen jön össze.
7/8 anonim válasza:
Én is kíváncsi vagyok erre. Most vagyok 35+4 hetes és 3 évet vártunk rá. Szeretnénk kistestvért, de én sem tudom, hogy majd védekezzünk vagy ne! Gondoltam, 1 éves koráig igen, aztán nem, csak lehet, hogy így elpazarolunk 1 évet, viszont nem szeretnék azért nagyon hamar újra terhes lenni.
8/8 anonim válasza:
Lányom hosszú várakozás után lombikkal jött össze. Kislányom 10 hónapos volt amikor spontán terhes lettem:) volt nagy öröm! Mi direkt nem védekeztünk szülés után, gondolván úgysem jön össze, ha meg csoda történik akkor nagyon boldogok leszünk. És megtörtént a csoda:)
Jó egészséget!
13 hónapos kislány anyukája+ 17 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!