Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért csúnya a pocakom?

Miért csúnya a pocakom?

Figyelt kérdés
23 hetes kismama vagyok, nőtt a hasam sokat, de úgy néz ki, mintha kövér lennék. Nem az a tipikus terhes has. Inkább mintha zsíros lenne. A köldököm sem fordult ki, mély és nagy. Senki nem mondaná meg, hogy terhes vagyok, inkább elhízott. Pedig a legtöbb kismamának olyan szép, formás pocakja van. Más is van így ezzel? Mikor fog változni?
2012. jún. 20. 13:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Dejó, komolyan most én is megnyugodtam. Látván azt a 20 hetes pocakot a 7es válaszolótól. Nekem is kb így néz ki most a pocim és 20 hetes vagyok! Én is úgy érzem mintha csak ellennék hízva. 7-es válaszoló megkérdezhetem hány cm vagy és a 20 hetes pocis képen kb hány kg? Nem muszáj válaszolni csak érdekelne.. :P :D Köszi! :)

Amúgy én is irigykedem a szép kerek pocikra úgyhogy nem vagy egyedül! :D

2012. jún. 20. 20:24
 12/14 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok!

bocsi elrontottam... a 8as válaszolóra gondoltam! :)

2012. jún. 21. 18:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Szia! Nos,én 164 centi vagyok és a képen éppen 63 kg,ami azóta már kicsit több,de egy biztos..magasabb nem leszek :D
2012. jún. 22. 13:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Hurrá.. :) Nagyon szépen köszönöm a választ!! :)

Én is 164 cm vagyok és 64 kg! :D

Teljesen jólérzem magam mostmár! :D

Köszi :))

2012. jún. 22. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!