Ha 3 hét alatt szülés után még nem ment egészen vissza a pocakom, akkor az már így marad?
Ezt most komolyan kérded? Ne haragudj, h ilyen nyers vagyok, de ez mindenkinél más. Lehet, h így marad, de valószínűleg még hónapok múlva is alakuni fog.
Nyugi!
Én 1év után kezdtem visszanyerni a régi alakom. Még mindig van rajtam vagy 4kiló plusz, de ezzel már tök jól elvagyok. Főleg, h tudom, h még akarunk több babát is, és mire lefogynék újra felszedek magamra.
szerintem is még alakulhat...
az biztos, hogy "munka" nélkül már nem lesz olyan, mint régebben. úgy értem, rá kell gyúrni majd a hasra.
nekem hetekig "húzódott" visza a pocim, szépen lassan. én császárral szültem.
Én 19 hónapja szültem, de még mindig van hasam meg sajnos lóg is. Bár ikreket hordtam ki, akkor is nagyon zavar.
3 hét még iszonyú kevés, de ha nem hagyod el magad és törődsz magaddal, diétázol, vagy ráérő szabadidődben kicsit tornázgatsz, hamar le fog menni, ne aggódj.
Jajj, Te Drága... Gondolj már bele, hogy 9 hónapig alakult, "bővült", nyúlt a szervezeted! Mégis mit gondoltál? Hogy majd kibújik a baba és minden a régi? :) 3 hét után ne várj csodát! Én 13 kg-t híztam terhesség alatt, amúgy alapból nem is érdekelt, mert teljesen a babámmal voltam elfoglalva. Fogalmam nincs, hogy szülés után hány kiló voltam. Azt tudom, hogy fél év múlva mértem magam, akkor már kilóban annyi voltam, mint szülés előtt, viszont a hasam még mindig löttyedt volt. Újabb fél év múlva már a hasam is visszafeszült. Aztán még fogytam 6 kg-t, a hasamon pedig látszottak az izmok, amik sohasem. Soha nem voltam jobb formában, pedig nem fogyóztam, nem diétáztam, nem tornáztam. Szoptattam, ettem mikor tudtam és a gyerekem után rohangáltam. Ráérsz még az alakod miatt aggódni! :) Ha majd 1 év múlva is rosszul érzed magad, akkor már aggódhatsz, hogy esetleg úgy marad a hasad! :)
Addig is boldog babázást!
3. vagyok, ha híztál Kedves Kérdező, akkor majd akkor megy vissza, ha lefogysz! :))
Én a terhesség alatt inkább fogytam, mert nem bírtam semmit enni, szülés után meg egy betegség miatt még pluszban az első két hétben. Ezért a hasamon pusztán annyi plusz volt, ami a "tágulás" miatt, ezért írtam, hogyha a méhedről van szó, az még bőven mehet!
Fogyni meg ráérsz szopi után! Nyugalom!:)
Jaj, na lehet nem így értetted, de nekem is a baba volt a fontos, nem azért fogytam, mert fogyóztam!:)
Tényleg ne keseregj, hiszen most valóban ő a legfontosabb, ez pedig le fog menni. :) Nyugalom, tuti, hogy jól nézel ki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!