34 hetes kismama vagyok. Az éjjel arra ébredtem, higy nagyon görcsöl a pocim, de egészen az alja. Aztán miután felkeltem, szintén erősen görcsölt. Ezek még nem a szülés jelei, ugye?
Figyelt kérdés
2008. márc. 13. 14:15
1/3 anonim válasza:
Szia. Én ugyan így jártam tegnap este, és én is 34 hetes vagyok.Nekem azt mondták hogy kezdődnek a méhösszehúzódások. Nekem nem görcsölt nagyon csak kicsit, meg kb 10 másodperc lehetett.De ha azóta is görcsölsz inkább menj dokihoz. Én nem görcsöltem azóta. Sok sikert 34 hetes kismama
2/3 anonim válasza:
Bízzál benne,hogy nincsen semmi probléma.
Nekem azt mondta az orvosom,hogy még nincs szabályos időközönkénti görcsölés addig nem valószínű,hogy szűlni fogok. Ezek már lehetnek jóslófájások is.Nézd meg milyen időközönként jönnek a görcsök.(ami nem is biztos,hogy folytatódni fog,lehet hogy 2 hét múlva lesz újabb görcs ez mindenkinél más).
Én görcsöltem párszor a 35.héten nem erősen és azóta semmi,ennek már két és fél hete.
Viszont az nem jó,hogyha nagyon erős a görcs,ezért mindenképpen szólj a dokidnak ,ultrahangon sok mindent meg tud nézni.
3/3 anonim válasza:
Ha erős a görcs, és főleg ha nem szűnik, gyorsan menj dokihoz.
De bízzunk benne, csak jóslófájások és minden rendben lesz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!