Elég nagyot nőtt a cicim, elég csúnya piros alatta. Volt valakinek hasonló és mivel kenegettétek?
Figyelt kérdés
Nagyon piros, néhol a bőr is feljön, holott rendesen tisztítom, külön odafigyelek rá...
Köszi előre is annak, aki ír!
2012. máj. 24. 19:35
1/10 anonim válasza:
én testápolóval kentem elég sűrűn,de nem volt piros!
próbáld meg az olajat!
2/10 anonim válasza:
Nekem nem szerencsére, de anyának igen! Hülyén hangzik, de ő a Secret izzadásgátlóval kenegette!
3/10 anonim válasza:
Testápoló azért nem lesz jó,mert csak még jobban beizzad.Hintőport tudom ajánlani.
4/10 A kérdező kommentje:
Testápolóval is próbáltam és hintőporral is, de egyik sem múlasztotta el. :(
Secrettel még nem próbáltam :) tetszik az ötlet, ráadásul jó illata is lesz :)))
2012. máj. 24. 19:48
7/10 A kérdező kommentje:
Ezt kipróbálom én is!
Jó lenne, ha használna már valami :)
Köszi nektek!
2012. máj. 24. 21:24
8/10 anonim válasza:
Én a kisfiam popsijára használok sudocrem kenőcsöt, és nagyon jó. Jó ekcémára, napégésre, és kipirosodott bőrfelületekre is. Bár nem olyan olcsó, de gazdaságos, és nagyon jó. Csak ajánlani tudom!
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi neked is!
Vettem is ma, most ki is próbáltam, remélem pár nap múlva látom az eredményt :)
2012. máj. 25. 16:33
10/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, valaki elolvassa-e még, de bevált a sudocream, már 2 használat után éreztem a jótékony hatását!
Úgyhogy nagyon szépen köszönöm a hasznos ötletet!!!!!
2012. máj. 28. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!