Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért csúnya a pocakom?

Miért csúnya a pocakom?

Figyelt kérdés
23 hetes kismama vagyok, nőtt a hasam sokat, de úgy néz ki, mintha kövér lennék. Nem az a tipikus terhes has. Inkább mintha zsíros lenne. A köldököm sem fordult ki, mély és nagy. Senki nem mondaná meg, hogy terhes vagyok, inkább elhízott. Pedig a legtöbb kismamának olyan szép, formás pocakja van. Más is van így ezzel? Mikor fog változni?
2012. jún. 20. 13:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
Ugyanígy vagyok ezzel! De azért már volt aki a buzson át akarta adni a helyét, de szerintem csak azért tűnt fel neki mert fogdostam a pocakom, amúgy szinte semmi pocakom nincs. majdnem 180 centi vagyok és híztam 6kilót eddig. Most vagyok 74 kg. Később már akkora lesz, hogy attól félek nekimegyek mindennek!
2012. jún. 20. 13:50
 2/14 anonim ***** válasza:

Nyugi, lesz még olyan nagy a hasad, hogy terhesnek fogsz kinézni.

Én is 23 hetes vagyok, bárki számára látható, hogy terhes vagyok, mert nagyon hegyes (és amúgy is vékony a derekam). De van egy barátnőm, szintén 23 hetes, hát ő sem igazán terhesnek néz ki. De ettől még terhes, és pár hét múlva ő sem fogja tudni majd letagadni. Foglalkozz a babáddal és magaddal, ne a pocakod formájával, mert nem ez a lényeg, hanem az, hogy egészségesek vagytok mindketten.

2012. jún. 20. 13:51
 3/14 anonim ***** válasza:

Ne aggódj,mire betöltöd a 30 hetet,addigra "tipikus kismama pocakod" lesz! Még kicsi a baba. Ismeretlenül azt is el tudom képzelni,hogy egy kicsit szedtél is magadra.

Az elsővel én is így voltam!! Nem figyeltem mikorra lett "terhes hasam" mert nem izgatott. Egy biztos. 24 hetesen volt akkora "belem" (mert hát terhes hasnak az sem volt mondható,pedig alig szedtem fel addigra 2-4 kg-ot!),mint másnak 7-8. hónapban :-)

Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!!:-)

Üdv: 3 lányos

2012. jún. 20. 13:53
 4/14 anonim ***** válasza:

Én a 24ik hét végén tartok, de szerintem nekem már tipikus kismama pocakom van, mondjuk az elmúlt 2,3 hétben ugrott nagyot, addig nekem is úgy tűnt mintha csak kövér lennék :)

Amúgy sem vagyok sovány, és amúgy sem 50 kilóról kezdtem a terhességet, de legalább eddig még nem híztam, sőt fogytam is.

Ja, az Én köldököm is ugyanolyan mint eddig, nem fordult ki, talán kicsit megnyúlt vagy hogy is mondjam :)

Az Én pocakom 24 hetesen ilyen:

[link]

2012. jún. 20. 13:58
 5/14 anonim ***** válasza:

Ugyanmár! :) Van még időd! A 30. hétre szuper kismami pocakod lesz, nyugalom. :)

Gratulálok Nektek a babához! :)

2012. jún. 20. 14:04
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Igazából nem ez a legfontosabb, csak direkt olyan ruhákat vettem, amik nem azok az "eltakarós" lengék... Csak így meg olyan, mintha dagi lennék. De végül is mindegy. Akik tudják a babát azt mondják tipikus lányos has, nem csúcsos, hanem inkább "szétfolyik". Bár én ebben nem hiszek, a nemét még nem tudjuk :)
2012. jún. 20. 14:18
 7/14 anonim ***** válasza:

Áhhh, nekem fiús hasam volt, de csak a 26. héttől. Ha ez megnyugtat, nézd:

A 24. héten még nulla (!), de tényleg nulla hasamból ez lett a 26.-ra:

[link]

És így mentem szülni kb.:

[link]

Szóval nyugalom, fogod még hiányolni a lapos, kövérnek tűnő pocit! :)

30. hét:

[link]

2012. jún. 20. 14:26
 8/14 anonim ***** válasza:

[link]

itt 20 hetes,

[link]

itt 23,

[link]

itt 27

na de lényeg az, hogy nekem sem volt valami nagy hasam ilyen tájt. és most ahogy nézem, én 20 hetesen már olyan büszke voltam rá, pedig mintha csak meghíztam volna..

sőt, egy volt osztálytársam látott és megkérdezte a barátnőmtől, hogy meghíztam, vagy terhes vagyok? barátnőm poénkodva válaszolta, hogy meghíztam és a kis drága el is hitte.. :) szóval nekem is mostanra kezd el kerekedni csak.. ne aggódj!! :)

2012. jún. 20. 14:32
 9/14 anonim ***** válasza:
Hetes válaszoló vagyok, elrontottam, először azt hittem, hogy a 30. héten készült a kép, aztán megnéztem a dátumot, és rájöttem, hogy az még csak 26. volt. Csak nem töröltem ki a rossz sort. Béna vagyok. :)))
2012. jún. 20. 14:36
 10/14 A kérdező kommentje:
Ja jó, most meg én értettem félre, azt hittem a középső kép a 26 hetes, levert a víz, de aztán leesett, hogy mi van :) Köszi mindenkinek, azt hiszem tényleg visszasírom még ezt a kis pocit. :D
2012. jún. 20. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!