Miért csúnya a pocakom?
Nyugi, lesz még olyan nagy a hasad, hogy terhesnek fogsz kinézni.
Én is 23 hetes vagyok, bárki számára látható, hogy terhes vagyok, mert nagyon hegyes (és amúgy is vékony a derekam). De van egy barátnőm, szintén 23 hetes, hát ő sem igazán terhesnek néz ki. De ettől még terhes, és pár hét múlva ő sem fogja tudni majd letagadni. Foglalkozz a babáddal és magaddal, ne a pocakod formájával, mert nem ez a lényeg, hanem az, hogy egészségesek vagytok mindketten.
Ne aggódj,mire betöltöd a 30 hetet,addigra "tipikus kismama pocakod" lesz! Még kicsi a baba. Ismeretlenül azt is el tudom képzelni,hogy egy kicsit szedtél is magadra.
Az elsővel én is így voltam!! Nem figyeltem mikorra lett "terhes hasam" mert nem izgatott. Egy biztos. 24 hetesen volt akkora "belem" (mert hát terhes hasnak az sem volt mondható,pedig alig szedtem fel addigra 2-4 kg-ot!),mint másnak 7-8. hónapban :-)
Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!!:-)
Üdv: 3 lányos
Én a 24ik hét végén tartok, de szerintem nekem már tipikus kismama pocakom van, mondjuk az elmúlt 2,3 hétben ugrott nagyot, addig nekem is úgy tűnt mintha csak kövér lennék :)
Amúgy sem vagyok sovány, és amúgy sem 50 kilóról kezdtem a terhességet, de legalább eddig még nem híztam, sőt fogytam is.
Ja, az Én köldököm is ugyanolyan mint eddig, nem fordult ki, talán kicsit megnyúlt vagy hogy is mondjam :)
Az Én pocakom 24 hetesen ilyen:
Ugyanmár! :) Van még időd! A 30. hétre szuper kismami pocakod lesz, nyugalom. :)
Gratulálok Nektek a babához! :)
itt 20 hetes,
itt 23,
itt 27
na de lényeg az, hogy nekem sem volt valami nagy hasam ilyen tájt. és most ahogy nézem, én 20 hetesen már olyan büszke voltam rá, pedig mintha csak meghíztam volna..
sőt, egy volt osztálytársam látott és megkérdezte a barátnőmtől, hogy meghíztam, vagy terhes vagyok? barátnőm poénkodva válaszolta, hogy meghíztam és a kis drága el is hitte.. :) szóval nekem is mostanra kezd el kerekedni csak.. ne aggódj!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!