Szerintetek is túl nagy lett? Csúnya?
Figyelt kérdés
szilikon cicim van, és a terhességi alatt hatalmasra nőtt. kicsit zavaró mert mindenki azt jegyzi meg mekkora cicim lett, pocimat nem is nézik.... :D szerintetek is túl nagy?
2012. jún. 19. 09:16
1/17 anonim válasza:
hát szép nagy annyi szent reméljük szoptatás után visszaáll
2/17 anonim válasza:
Így szemből szerintem nem olyan nagy, gondolom élőben vagy oldalról máshogy esik. Az biztos, hogy ezen a képen olyan, mintha néhány számmal kisebb lenne a melltartó, mint ami kéne. Tehát nekem ez alapján a kép alapján nem a melled nagy, hanem a melltartó kicsi.
3/17 nittababy válasza:
szerintem is túl nagy de szoptatás után hátha vissza áll de ha nem én így nem hagynám nagyon nagyok!!
4/17 A kérdező kommentje:
ez egy C kosaras melltartó ami kicsit nagy volt rám a terhességi előtt, most van olyan D kosarasom is ami szorít
2012. jún. 19. 09:29
5/17 anonim válasza:
Jéé pont ilyen pocim van :) Cicim nekem is sokat nőtt, 75C ről most 80E-nél járok és ez állítólag nem a vége...
6/17 anonim válasza:
Tényleg szép nagy, de nekem is az a legszembetűnőbb, hogy a melltartó kicsi, így az emeli ki mégjobban a nagyságát. És ez még tényleg nem a vége. Ha megszületik a pici, és belövell a tejed, na akkor aztán már tényleg durva lesz.
Én néztem a pocid is, szerintem nagyon szép. :)
7/17 anonim válasza:
Szia
Tényleg nagy. :) De, ha ez megnyugtat, akkor kb nekem is ekkora a mellem (jelenleg 85-90 D), bár az természetes és nem szilikon. És nekem még sokkal nagyobb volt a szoptatás elején, amikor belövelt a mellem. Akkor úgy néztem ki, mint Pamela Anderson. Ennek, csak a férjem örült igazán!! :D
8/17 anonim válasza:
Nagynak nagy, de szerintem a férjed nagyon boldog mostanában :))
9/17 anonim válasza:
Ezen a képen tényleg óriásinak tűnik, de ha megfelelő méretű mellartót veszel föl hozzá, meg egy nem mindent kirakós felsőt, akkor már nem lesz olyan szembetűnően "ááá, nézd mekkora mellei vannak!" Csak öltözködni kell hozzá és kész
10/17 anonim válasza:
és nem csak a kosár, hanem szerintem mell alatti körfogat méretet is növelni kell,de ezt majd úgyis meglátod, ha próbálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!