Anyukák! Mennyire nagy vagy csúnya a hasatok szülés után kb 1 évvel? Hány kg felesleg maradt rajtatok? Tesztek vmit ellene, torna esetleg?
Szia!
Első csemetém után rögtön tudtam viselni a terhesség előtti ruháimat, a második után fél év kellett, hogy visszaálljak "eredeti állapotomba", a harmadik után 1,5 év kellett a regenerálódásomhoz, de jelenleg (43 évesen) 2 kg-val vagyok kevesebb, mint 18 éves koromban. Hozzáteszem: soha sem diétáztam, nem sportolok.
Hála a genetikának, szerencsés alkat vagyok.
10hónapos korától teszek ellene..Tornázom,futok,és figyelek a kajára 77kg-ról most 63vagyok,a gyerkőc meg 13 hónapos.(68-cal estem teherbe)
Hasam nekem is plötyi,elkezdtem bőrfeszesítővel kenni.kb.egy hete csinálom,és szerintem lesz eredménye,már kezd megváltozni,de úgy vagyok vele,h idő:)Szerencsére striáim nem lettek (vagyis nem látványosak),így csak az állagon kell változtatnom:)
Szió,
Rajtam szerencsére felesleg nem maradt, de strtáim azok lettek. :( Arra reconstriát használok, nagyon szépen elhalványította őket.
Ha szeretnéd, hogy gyorsan eltűnjenek a kilók, akkor ne egyél finomított szénhidrátokat (tészta, kenyér) meg krumplit és fehér rizst, csak pl. teljes kiőrlésűt, meg barna rizst. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!