Elég csúnya megfázásban szenvedek. Elkaphatja a babám?
ha megfáztál azt nem kaphatja el. tehát a meghűlést.
ha náthás vagy, vírus vagy baktérium okozza akkor sajnos elkaphatja
Mikor megszültem a kislányomat,már a kórházban éreztem,hogy lappang bennem valami...
Hazajöttünk,és másnap estére ki is jött rajtam olyan szinten a megfázás?:),hogy pelusozásnál bekellett dugnom az orromat,hogy ne csöpögjön rá a kislányomra a víz az orromból...,mert hogy olyan szinten folyt folyamatosan az orrom...
Én is hordtam szájmaszkot,meg próbáltam nem nagyon puszilgatni,és nem kapta el egyáltalán a pici..
Kivétel a nagyobbik lányom..neki egy picit piros volt a torka,és köhögött,de egyből kikezeltem..:)
Apa már jobban elkapta..külön is aludtunk pár napig..
Az igaz hogy anyatejjel ment át az immunerősítés..,meg amit bekaptam 1 szem gyógyszert egy nap..,de remélhetőleg a tápszerben is van sokféle vitamin,hogy erősödjön tőle a babád!:)
ja..azt elfelejtettem,hogy sokszor moss kezet!
Nálunk ezeket mondta a doki..hogy sok kézmosás,és max a feje búbjára és a popsijára adjak puszit...:)
Bevallom hogy sokszor vettem észre magam,hogy az arcára is adok puszit,mert a popsiját nem szoktam puszilgatni...,de a fejét állandóan..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!