Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Mennyire nagy vagy...

Anyukák! Mennyire nagy vagy csúnya a hasatok szülés után kb 1 évvel? Hány kg felesleg maradt rajtatok? Tesztek vmit ellene, torna esetleg?

Figyelt kérdés
Én 14 hónapja szültem. Van pár kg rajtam, de leginkább a hasam zavar.
2012. máj. 24. 14:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
2 és fél hónapja szültem,kevesebb vagyok 1-2 kilóval,mint teherbe eséskor,egyetlen ami zavar az a császár vágásom,de remélem idővel elhalványul :)
2012. máj. 24. 15:07
 12/25 anonim ***** válasza:
60 kg al kezdtem a terhességet, magassáomhoz képest sovány vagyok mert 180 cm vagyok, szülés után 59 kg al jöttem haza a korházból és nem maradt uszogumi sem
2012. máj. 24. 15:14
 13/25 anonim ***** válasza:

Sziasztok..

Én kevesebb kg-mal jöttem haza,mint mielőtt teherbe estem volna...kemény diétám volt toxémia miatt..

Viszont,a szoptatás alatt nagyon meghíztam és a hasam bár nem csikos alig akar visszahúzódni,igaz császáros voltam és köldöktől vágtak hosszában lefelé...nem tudom mikorra rendeződik a "kötényhas" ha rendeződik... :(

2012. máj. 24. 15:17
 14/25 anonim ***** válasza:
9 hónapja szültem. Amíg szoptattam nem híztam, de most... Kb 8 kg maradt rajtam, de nem tudok még tornázni, mert a félmunkát nem szeretem, csak teljes erőbedobással. Egyszer legyen időm újra. :) A krémekben stb. nem hiszek.... Mougás, megfelelő táplálkozás, ez a befutó.
2012. máj. 24. 16:05
 15/25 A kérdező kommentje:
Aki tornázik az pontosan mit? Tudtok vmi jó videót amire itthon is tornázhatnék és valóban eredményes? Köszönöm a többiek hozzászólását is :)
2012. máj. 24. 16:27
 16/25 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mi a "problémád". Senki ne vegye magára, így Te sem, de pl egy nagyon kövér anyuka, akin sok az úszógumi hiába nyomja otthon a tornát, mert neki kardio edzés kell. Erősítés meg annak, aki olyan lötyi lett. Remélem értitek.
2012. máj. 24. 16:30
 17/25 A kérdező kommentje:
50 kg kezdtem a terhességet, most kb 54 kg vagyok és 156 cm. szóval túlsúlyos nem vagyok csak a hasamon van úszógumi :)
2012. máj. 24. 16:33
 18/25 anonim ***** válasza:
Akkor kb ugyanaz a "problémánk". Én Kangoo Jumpot ajánlok, vagy Spinninget, vagy Tae-bo-t, vagy bármi olyan mozgást, amivel úgy igazán jót tudsz izzadni. Persze nem azt mondom, hogy az otthoni torna semmire nem jó, de elsődleges az aerob mozgás lenne. Úgy 2-3 alkalommal egy héten, vagy ahányszor csak tudnál menni. Bár sokszor az a probléma, hogy nehéz elszabadulni....
2012. máj. 24. 16:40
 19/25 A kérdező kommentje:
pontosan ez a bajom hogy eljárni sajnos nem tudok. Csakis az itthoni verzió jöhet szóba. Férjem dolgozik estig napközben mikor alszik a gyerkőc vagy este amikor már lefektettem lenne rá időm.
2012. máj. 24. 16:45
 20/25 anonim ***** válasza:

Rékának sok jó tornája van, hasra is, 20 perces blokkok.

Én 75tel kezdtem a terhességet, azt le sem írom, mennyivel zártam :) És még szoptatás alatt is képes voltam hízni... Jó ideje diétázok, most vagyok 70...

De tök más az alakom. Itt-ott keskenyebb, míg máshol vastagabb, mint előtte, és persze lóg a hasam.

szóval teszek érte, hogy javuljak, lassan a tornára is rászánom magam, de nagyon nehéz megoldani, apa sokat dolgozik, és 2 csemete van. :)

2012. máj. 24. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!