Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek is túl nagy lett?...

Szerintetek is túl nagy lett? Csúnya?

Figyelt kérdés

szilikon cicim van, és a terhességi alatt hatalmasra nőtt. kicsit zavaró mert mindenki azt jegyzi meg mekkora cicim lett, pocimat nem is nézik.... :D szerintetek is túl nagy?

[link]

2012. jún. 19. 09:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az enyém nagyobb és természetes, semmi mű nincs benne, így a tiéd sem tűnik számomra hatalmasnak.

Bár nekem várandósság előtt is 85DD volt, most 85E-nél tartok és még csak a felénél járok :((

2012. jún. 19. 11:02
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem is ekkora, pedig nekem nincs szilikonom. Csak sportmelltartót és bikinifelsőt tudok hordani. A hasam is kb. ekkora mint a tied. Hány hetes vagy?
2012. jún. 19. 11:23
 13/17 A kérdező kommentje:
akkor megnyugodhatok hogy nem csak az enyém ekkora, 23 hetes vagyok. esetleg valaki tenne fel képet?
2012. jún. 19. 11:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Én nem teszek, mert járnak ide beteg férfiak is, akik kismamának kiadva magukat direkt ilyen képekre utaznak.
2012. jún. 19. 11:43
 15/17 A kérdező kommentje:
igen? volt már ilyenre példa?
2012. jún. 19. 11:44
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem a melled túl nagy (bár nem kicsi), hanem a melltartó/bikini felső mérete nem megfelelő, egy kisebb mell is nagyobbnak tűnik, ha ilyen parányi cicitartóban van.
2012. jún. 19. 13:52
 17/17 A kérdező kommentje:
ez nem parányi melltartó, 80C, ami még a terhesség elején jó volt rám
2012. jún. 19. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!